Naiset semifinaaleihin

Naiset semifinaaleihin

TPS:n naiset voittivat SB-Pron puolivälierien kolmannessa ottelussa 3-0-lukemin (1-0, 0-0, 2-0) ja samoin lukemin TPS vei myös voiton ottelusarjassa eli TPS etenee semifinaaleihin ja neljän parhaan joukkoon.

Ottelu eteni pitkälti samalla kaavalla eli tarkkaa peliä puolin ja toisin, mutta TPS:n viimeistely, kova rutiinitaso ja vahvempi maalivahtipeli kantoivat voittoon Kupittaalla. TPS:n päävalmentaja Aki Vilander oli voiton jälkeen helpottunut, mutta nosti samantien katseen tulevaan.

– Arvostan joukkuettani joka teki päättäväisen valinnan vastustajan suhteen ja hoiti paineiden alla homman puhtaasti kotiin. Iso kunnioitus myös vastustajalle hienosta sarjasta ja kovasta taistelusta – meitä on tämän sarjan jälkeen todella vaikea voittaa, Vilander analysoi ottelun jälkeen.

Naisten ottelut jatkuvat siis F-liigan semifinaaleissa (paras viidestä). Vastustaja ja pelipäivät selviävät viimeistään viikonloppuna, kun muut puolivälieräparit on pelattu. TPS:n kotietu jatkuu yhä semifinaaleissa eli vähintään kaksi kotiottelua on tiedossa myös seuraavalla kierroksella.

Runkopelipäivät (voivat vielä muuttua)

  • la 26.3. TPS vs. ???
  • su 27.3. ??? vs. TPS
  • ke 30.3. TPS vs. ???
  • tarvittaessa la 2.4. ??? vs. TPS
  • tarvittaessa su 3.4. TPS vs. ???

TPS-miesten playoffurakka alkaa perjantaina Kupittaalla

TPS:n miesten edustusjoukkueen puolivälierät alkavat nyt perjantaina 18. maaliskuuta Kupittaalla Jyväskylän Happeeta vastaan. Liput otteluun ovat myynnissä Tiketin kautta.