Naiset SB Pron vieraaksi

Naiset SB Pron vieraaksi

Sarjakautensa kahdella voitolla aloittanut TPS matkustaa perjantaina kovimpaan mahdolliseen paikkaan, eli hallitsevan Suomen mestari SB Pron vieraaksi. Joukkueet kohtasivat toisensa reilu viikko ennen sarjakauden alkua – tuolloin TPS oli niskan päällä hieman yli kaksi erää ottelusta, mutta Pro tuli kokemuksella lopussa ohi. Lisämielenkiintoa kamppailuun tuo mies SB Pron penkin takana, eli TPS-pikeessä pitkän päivätyön tehnyt Aki Vilander. Vilander luotsasi vielä viime kaudella menestyksellä TPS-naisia.

Vilanderin viime kauden oikea käsi ja tällä kaudella päävalmentajana toimiva Lari Molkka odottaa joukkojensa parantavan aloitusviikonlopun peleistä.

”Odotamme vastaan aktiivista karvausta, mutta nähtäväksi jää onko Pron omassa pelissä hyökkäyksiin lähdöissä enemmän hidasta lähtöä mukana kuin edellisellä kaudella. Kokonaisuudessaan pelissä on varmasti hyvä virtaus mukana täydet 60 minuuttia. Saadaan varmasti myös kamppailla 1vs1 -tilanteissa läpi ottelun. Vastustajalla on laadukkaat kolme kenttää, joten meidän tulee kyetä suorittamaan omaan osaamisen ylärajoilla läpi ottelun. Ensimmäiset pelit on pelattu alta pois ja sopii odottaa, että joukkue kykenee hieman enemmän kontrolloituun pelaamiseen, mitä avauspeleissä nähtiin. Hötkyilyt on hötkyilty.”

Milla Nordlund palasi TPS-paitaan tehokkaasti © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

TPS-kokoonpanossa voidaan nähdä avausviikonloppuun verrattuna pieniä muutoksia.

”Kokoonpanot elävät pienten loukkaantumisten johdosta, mutta työteliäs joukkue lähtee pisteitä jahtaamaan. Kaikkemme kun taas jätämme pelille niin lopputulos tulee sen mukana”, Molkka päättää.