Kohti Porvoota – tepsittäret testaamaan PSS:n puolustusta

Kohti Porvoota – tepsittäret testaamaan PSS:n puolustusta

Viikko lähenee jälleen loppuaan ja naisilla on edessään vielä yksi ottelu ennen maajoukkuetaukoa. Huomenna lauantaina joukkue suuntaa Porvooseen ja emäntänä toimii tietenkin PSS.

Kotijoukkue PSS on materiaaliltaan leveä ryhmä. Viime vuonna porvoolaiset ylsivät sarjassa neljänneksi, ja kaudella 2016-2017 kaulaan pujotettiin pronssiset mitalit. Joukkue on tunnettu kurinalaisesta puolustuksestaan, josta todisteena on useana vuonna ollut vähiten päästettyjä maaleja liigassa. Tämä kausi ei ole tehnyt poikkeusta: joukkue on sarjataulukossa sijalla 4, tehtyjä maaleja on 30 ja päästettyjä vähiten, 15 kappaletta.

PSS:n pelaajistosta löytyy koviakin nimiä. Isona menetyksenä viime kaudesta oli Mia Karjalaisen lähtö Ruotsiin ja maalin suulta Krista Niemisen muutto Sveitsiin, mutta muutoin joukkueen runko ei kärsinyt pahasti. Paluumuuttajia olivat taasen Sveitsistä takaisin tulleet Linda Törnqvist ja Fanny Holmberg. Myös vanhempi Holmberg, Ella, pelasi muutama kausi sitten Sveitsissä ja kuuluu joukkueen runkopelaajiin. Puolustuksessa kovia luita ovat Järviset Kristiinaja Jasmiina, ja hyökkäyksessä tuhojaan tekee ärhäkkä Annina Levälampi.

Mutta se kotijoukkueesta. Tepsittäret matkustavat Porvooseen voitto allaan, ja kun flunssa-aalto alkaa suurimmilta osin olla selätetty, saadaan jalkeille varsin hyvälukuinen ryhmä. Kokoonpanoon palaa loukkaantumisen jälkeen Noora Vuorela. Sarjataulukossa turkulaiset ovat sijalla 6, kaksi pistettä PSS:aa perässä. Voitolla joukkue nousisi neljän parhaan joukkoon, tasapisteisiin SB Pro:n, SSRA:n ja KooVeen kanssa.

Ottelu alkaa huomenna lauantaina 3.11. klo 17, paikkana Porvoon Salibandyhalli.

Tulospalveluun pääset tästä