Junioreilla vilkas viikko takana – B-pojat jatkoi voittoputkeaan

Junioreilla vilkas viikko takana – B-pojat jatkoi voittoputkeaan

Menneellä viikolla TPS-juniorit pelasivat jälleen kuusi valtakunnallisen sarjan ottelua ja sitä edeltävän viikon tapaan mustavalkoiset keräsivät pisteitä jokaisesta ottelustaan. A-pojat hävisi ensin lauantaina kärkikamppailussa jatkoajalla SPV:lle mutta palasi voittokantaan heti seuraavana päivänä Mosahallilla raastaen mukaan kotimatkalle täyden pistepotin – neljän pisteen viikonloppu A:lle ja tukevan tuntuinen sarjajohto.

B-pojat kaatoi perjantaina Leafilla Karhut selkeästi mutta sunnuntaina joukkue sortui ylimielisyyteen sarjajumbo Steelersiä vastaan. Joukkue oli tarjoilla vieraille kauden ensimmäiset pisteet mutta lopulta neljän maalin iltaa viettänyt pörssikärki Kasper Kulmala ratkaisi ottelun kotijoukkueelle vain viisi sekuntia ennen täyttä aikaa. C-pojissa vietettiin hienoa mustavalkoista sunnuntaita, kun C1 haki ennen A-poikia pisteet Mosahallista selkein numeroin ja C2 oli kotikentällä edellä vastustajaansa pelin kaikilla osa-alueilla viimeistellen ottelussa peräti 16 maalia.

Junioreilla on seuraavaksi edessään hieman hiljaisempi viikko ennen joulukuun rypistystä ja ohjelmassa on vain kaksi peliä. Tulevana viikonloppuna Leaf Areenalla tulessa ovat lauantaina A-pojat ja sunnuntaina C1-pojat.

Viime viikon poikien tulokset:

A-pojat:
LA: TPS vs. SPV 4-5 JA
SU: ErVi vs. TPS 5-7

B-pojat:
PE: TPS vs. Karhut 10-5
SU: TPS vs. Steelers 7-6

C1-pojat:
SU: ErVi vs. TPS 3-7

C2-pojat:
SU: TPS vs. ÅIF 16-8

Tulevan viikon kotipelit Leaf Areenalla:

Lauantai:
ASM TPS – Hawks klo 18:30

Sunnuntai:
C1D TPS – ÅIF klo 18:30