Junioreiden valtakunnalliset sarjat – takana positiivinen viikko

Junioreiden valtakunnalliset sarjat – takana positiivinen viikko

Junioreiden mennyt viikonloppu tarjosi paljon positiivista mustavalkoisille joukkueille ja yhteisölle. Kaikki tulessa olleet joukkueet pääsivät voiton makuun ja jokaisessa ottelussa esitettiin vähintäänkin uskottavia otteita.

P18 isännöi viikonloppuna Leaf Areenalla Nibacosta ja OLS:aa. Lauantai-illan maalintekokilpailussa TPS oli lopulta etevämpi napaten voiton suvereenilla suorituksella voittolaukauskilpailussa. Seuraavan päivän pelissä runkosarjan voitosta taisteleva OLS oli toistamiseen tällä kaudella liian suuri vuori kiivettäväksi ja totuuden nimessä on myös myönnettävä, että vieraat olivat ottelussa pelillisesti jonkin verran edellä.

P16 matkusti sunnuntaina Esport Oilersin vieraaksi melko vajaamiehisenä. Joukkue osoitti kuitenkin luonnetta ja karkasi toisessa erässä vastustajiltaan Daniel Sainen johdolla. Oilers teki kolmannessa erässä ottelusta vielä pelin mutta intohimoisesti puolustanut TPS kesti ja vei täyden pistepotin mukanaan Turkuun.

P15 isännöin omaa valtakunnallisen sarjan turnaustaan sunnuntaina Leaf Areenalla. Avauspelissä kliinisesti viimeistellyt vastustaja karkasi ensin tavoittamattoman tuntuiseen johtoon, mutta mustavalkoiset kampesi itsensä takaisin peliin maali kerrallaan. Aika oli tällä kertaa vastustajien puolella ja pistesarakkeeseen ei täydennystä kertynyt. Päivän toisessa ottelussa Joukkue sai vastaansa SPV:n, jolle oli joukkueiden edellisessä kohtaamisessa tammikuun alussa hävinnyt. Avauserä pelattiin vielä tasatahtiin mutta sen jälkeen kotijoukkue jätti vieraat kyydistään ja kirjautti ottelusta lopulta suurinumeroisen voiton.

Viime viikon tulokset:

Lauantai 29.1.
P18SM TPS vs. Nibacos 9-8 VL

Sunnuntai 30.1.
P18SM TPS vs. OLS 4-7
P16SM Oilers vs. TPS 7-9
P15 TPS vs. Nibacos 7-9, TPS vs. SPV 16-4

Kuluvalla viikolla ei kotiotteluita Leaf Areenalla.