Junioreiden valtakunnalliset sarjat – Paikallisvastustajilta ei pisteitä

Mennyt viikko piti sisällään herkullisia junioriotteluita eikä viihdettä ja tapahtumia kentältä puuttunut.

P21 jatkoi voittojen tiellä kotituplassaan ja nappasi pitkästä aikaa myös suuremman, kuin maalin voiton. Toki viikonloppuna ammuttiin myös voittolaukauksia hyvällä menestyksellä ja vierailijoille ei näin ollen kotiin viemisiä kovin paljoa jäänyt.

T21 pelasi viikon ainoan ottelunsa vieraissa paikallisvastustaja FBC Loistoa vastaan. Kaksi erää mentiin tuloksellisesti tasatahtiin mutta viimeisessä erässä Loisto käänsi ottelun itselleen vastustamattomasti vieden erän nimiinsä peräti 4-0.

P18 isännöi perjantai-illan paikallisessa Leaf Areenalla SBS Wirmo/Maskun yhteisjoukkuetta ja joutui myöntämään vastustajan paremmakseen. Koko ottelun erinomaista kamppailupelaamista esittänyt vierailija sai kolmannessa erässä palkintonsa ja heikosti oman pelinsä periaatteista kiinni pitänyt TPS jäi ansaitusti nuolemaan näppejään.

Kuluva syyslomaviikko on junioreiden valtakunnallisissa sarjoissa hiljainen maajoukkuetapahtumienkin johdosta ja joukkueet pääsevätkin välillä keskittymään vain harjoitteluun.