F-liigan suuret kohtaa lauantaina Kupittaalla – “Lupailen aika kovaa lentokeliä”

F-liigan suuret kohtaa lauantaina Kupittaalla – “Lupailen aika kovaa lentokeliä”

F-liigan naisten sarjaa viime kaudella hallinneet TPS ja PSS kohtaavat ensimmäistä kertaa liigaottelussa lauantaina Kupittaalla. Viime kauden finalistit niin Suomen Cupista kuin F-liigastakin kohtasivat myös kauden alla Supercupissa – tuolloin TPS oli parempi tiukassa ottelussa lukemin 4-1. 

Päävalmentaja Aki Vilanderin mukaan joukkue on ollut tiukoilla viime aikoina. 

“Tässä on ollut aika raskas kaksiviikkoinen. Pari pidempää pelireissua, yksi arkipeli vieraissa, normaali harjoitusrytmi ja myös muu elämä. Urheilijat ovat olleet tiukoilla, mutta asenteesta eivät ole tinkineet. Voin olla joukkueestani taas todella ylpeä.”

TPS etenee edelleen voittoputkessa, mutta ihan ilman haasteita joukkue ei ole voitosta voittoon edennyt. Vilander allekirjoittaa tämän, mutta kiittelee kuitenkin joukkueen ammattimaisuutta.

“Peleissä on ollut juuri niitä haasteita meille, mitä etukäteen ajateltiin. Kärsivällisesti ollaan vastustajat kuitenkin nukutettu viimeistään viimeisessä erässä. Classic-peli toi hieman erilaisen ärsykkeen ja hetkellisesti tuntui kuin olisi saunan lauteiden läpi tiputtu avantoon. Oli kuitenkin todella hieno ottelu tunnelatauksen ja muiden extraherkkujen myötä.”

Classic-TPS oli alkukauden viihdyttävin ottelu F-liigassa. Kuva Esa Takalo

TPS kohtaa PSS:n lauantaina, mutta viikonlopun haasteet eivät lopu siihen, vaan sunnuntaina Turkuun saapuu Vilanderin edellinen joukkue, kautensa positiivisesti aloittanut SB-Pro. Vilander on kuitenkin luottavainen.

“Tulevaan viikonloppuun päästään tuoreena ja hyvällä terveystilanteella, joten lupailen aika kovaa lentokeliä kentän puolelle.”

TPS-PSS la 15.10. klo 15.00, Kupittaan palloiluhalli – Liput ennakkoon Tiketistä

TPS-SBPro su 16.10. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli – Liput ennakkoon Tiketistä