C2-pojat neljän ottelun voittoputkessa

C2-pojat neljän ottelun voittoputkessa

TPS:n valtakunnallista sarjaa pelaavat joukkueet ovat taas olleet laajalla rintamalla tulessa menneellä viikolla. Alla pientä koontia viikon otteluista.

B-tytöt:

B-tyttöjen viikko piti sisällään kaksi kamppailua. Keskiviikkona joukkue hävisi niukasti EräViikingeille, viikonloppuna puolestaan sarjakärki PSS oli reilummin edellä. Työt jatkuvat hyvällä asenteella kuten tähänkin saakka!

B-tyttöjen SM-sarjan tilastot

A-nuoret:

A-nuorten viikko toi mukanaan ensimmäisen nollan pisteen ottelun, kun TPS hävisi niukasti vieraskamppailun Happeelle. Joukkue on tällä hetkellä kuitenkin hyvissä asemissa kärkiryhmässä.

A-nuorten SM-sarjan tilastot

B-pojat:

B-poikien hyvä tulosvire jatkui kuluneellakin viikolla, kun se kaatoi perjantai-illan laadukkaassa juniorisalibandyottelussa Classicin. Joukkue jää maaottelutauolle seitsemän pelin voittoputkessa ja sarjakärjessä. 

B-poikien SM-sarjan tilastot

B Akatemia:

B Akatemian nousujohteinen tuloskunto ei vielä tuonut palkintoa pisteiden muodossa. Erityisesti viikonlopun kamppailu kärkijoukkue Happeeta vastaan antaa luvan odottaa myös tuloksia. 

B-poikien 1.divisioonan tilastot

C1-pojat:

C1-poikien viikon ainoa kamppailu päättyi tappioon, kun Classic oli keskinäisessä kamppailussa selvästi parempi. TPS on tällä hetkellä erittäin tasaisessa sarjassa kuudentena, pisteen ykkössijaa perässä.

C1-poikien SM-sarjan tilastot

C2-pojat:

C2-poikien erinomainen vire sai jatkoa. Joukkue voitti viikon molemmat pelinsä ja porskuttaa nyt neljän ottelun voittoputkessa. Nousujohteinen vire on nostanut joukkueen mukaan kärkikamppailuun.

C2-poikien SM-sarjan tilastot

Tällä viikolla juniorisarjat ovat EFT-tauolla.