TPS:lle kotietu pudotuspeleihin - näin pelataan

Share |
09.03.2017

HIRVIennakkoNST.jpg

TPS:n miesten edustusjoukkueen runkosarja päättyi 5-6 -vierasvoittoon LASB:sta. Kun samaan aikaan runkosarjan neljännestä paikasta taistellut Jyväskylän Happee hävisi oman ottelunsa, nousivat turkulaiset pisteellä ohi Happeen.

Ottelun pistenikkarina toimi Jaakko Hautamäki, joka antoi kolme maalisyöttöä.

- Välillä pelasimme hyvin, mutta meillä on monta osa-aluetta, mitä pitää parantaa ennen puolivälieriä, Hautamäki kertoi ottelun jälkeen Turun Sanomien haastattelussa.

Viimeisellä kierroksella nähtiin enää pientä liikettä joukkueiden välillä, sillä pudotuspelijoukkueet olivat varmistuneet jo ennen viimeistä ottelua. Miesten Salibandyliigan kahdeksan pudotuspelijoukkuetta ovat järjestyksessä Classic, EräViikingit, SPV, TPS, Happee, Oilers, Nokian KrP ja Westend Indians.

- On sama, ketä tulee vastaan puolivälierissä. Kotietu on sinällään hyvä asia. Puolivälierissä on voitettava neljä kertaa. Viime kaudella voitimme kolme ottelua ja jouduimme laulukuoroon, muisteli päävalmentaja Aki Vilander.

Puolivälieräparien valintatilaisuus joukkueiden ja median edustajille järjestetään perjantaina 10.3. alkaen klo 14 Hartwall Areenalla.

Valintatilaisuudessa runkosarjan voittaja Tampereen Classic valitsee ensin vastustajansa puolivälieriin runkosarjan sijoilta 5-8. Sen jälkeen valintavuoron saa runkosarjan kakkonen ja sitten kolmonen. Runkosarjan neljäs TPS saa vastaansa siihen mennessä vielä valitsematta jääneen joukkueen. Kotietu puolivälierissä on joukkueilla sijoilta 1-4.

Puolivälierät ja välierät pelataan paras seitsemästä -järjestelmällä. Suomen mestaruus ratkeaa puolestaan yhdessä ottelussa. Superfinaali pelataan Hartwall Arenalla lauantaina 22. huhtikuuta.

TPS pelaa puolivälierien kotiottelunsa torstaina 16. ja maanantaina 20.3. Tarvittaessa pelataan perjantaina 24. ja tiistaina 28.3. Kaikki kotiottelut alkavat klo 18.30

 

Infopaketti -otteluun:

 

Marli Areenan ovet ja lipunmyynti avataan tuntia ennen ottelua, eli klo 17.30. TPS:n kotiottelussa on käytössä vain Hippoksentien puoleinen pääsisäänkäynti.

Irtolippujen hinnat ennen ottelua Marli Areenan lipunmyynnistä:

Aikuiset - 12 €

Aikuiset S-Etukortilla - 10 €

Erikoisliput - 6 €

Lapset (7-16-vuotiaat) - 4 €

Perhelippupaketti 2 aikuista + 1-3 lasta 26 €

VIP-lippu 59e: sisältää ottelulipun, ruuan ja yhden juoman klubilla ennen ottelua sekä kahvin ja pikkumakean 1 erätauolla. Kyselyt juha.kiviniemi@tpssalibandy.fi

Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmiehet, siviilipalvelusta suorittavat sekä Tepsiläiset ry:n jäsenet pääsevät otteluihin alennetulla lippuhinnalla. Esitä pyytämättä alennukseen oikeuttava, voimassa oleva kortti ja voimassa oleva henkilöllisyystodistus (ajokortti, henkilökortti tai passi). Opiskelijakausikorttia käytettäessä on myös aina todistettava alennettuun kausikorttiin oikeuttava opiskelijakortti.

TPS Salibandyn, TPS juniorijääkiekon, TPS juniorijalkapallon ja Senioritepsiläisten jäsenkortilla sekä TPS:n kultakortilla ilmainen sisäänpääsy.

Saattaja-/avustajakorttilaiset saavat kotiotteluihin vapaalipun kaudella 2016-17. Lipun saa ottelupäivinä lipunmyynnistä korttia näyttämällä.

Ottelulipun voi lunastaa myös Tyky –Kuntoseteli+:lla ja Smartum kulttuuriseteli:lla. (Vain hallin lipunmyynnissä)

Lippuja ennakkoon: http://www.ennakkolippu.com/tpssalibandy

(viimeistään tunti ennen ottelun alkua)

17.01.2018Hiihtoloman liikuntaleiri 2018
14.01.2018Salibandymiesten katse MM2018-karsinnoissa - tässä joukkue
13.01.2018TPS:lle lentävä startti uudessa kotihallissa
13.01.2018Painiottelu Porvoossa päättyi vasta jatkoajalla - Nordlundille punainen kortti
12.01.2018Pisteitä jaossa Porvoossa
12.01.2018TPS - SPV -ottelun ennakko- ja infopaketti
11.01.2018Suomen alle 19-vuotiaiden poikien maajoukkue Ruotsi-otteluihin julkistettu - mukana kolme TPS-pelaajaa
09.01.2018 8:00TPS:lle kova vahvistus - Teemu Aaltonen palaa Salibandyliigaan
07.01.2018Kapteeni Saario johdatti naiset vierasvoittoon
06.01.2018Kevätkausi käyntiin comebackilla ja vierasottelulla

Siirry arkistoon »