TPS valmiina runkosarjan viimeiseen kotiotteluun

Share |
05.03.2017

TPS-NokianKrP.jpg

Sami Saarinen (oikealla) on tällä hetkellä neljän ottelun maaliputkessa. Kuva: Anssi Koskinen

Runkosarjan viimeisessä kotiottelussa asettuu vastaan Westend Indians, joka varmisti pudotuspelipaikkansa viimeistä edellisellä pelikierroksella. Tähän tosin vaadittiin tosin Nokian KrP:n avustusta, kun nokialaiset onnistuivat voittamaan inkkarilauman kanssa viimeisestä playoff-paikasta taistelleen OLS:n.

TPS sai edellisessä ottelussa todella nihkeän alun ja vierasjoukkue EräViikingit siirtyi nopeasti 0-2 -johtoon. Molemmat joukkueet iskivät maaleja tasatahtiin ja lopulta pisteet tasattiin 6-6 -lukemin. Otteluiden alut ovat olleet mustavalkoisille viimeisissä otteluissa vaikeita, mutta hyökkääjä Sami Saarinen ei näe tilannetta ongelmana.

- Parissa viime pelissä vastustaja on onnistunut käyttämään paikkansa siinä alussa ja se on saattanut näyttää siltä, että jäädään jälkeen. Ihan tasaisia alut ovat kuitenkin olleet, Saarinen sanoo.

TPS:n ja Indiansin edellinen kohtaaminen päättyi Espoossa turkulaisten 3-5 -voittoon. Indiansin playoff-paikka varmistui vasta viimeistä edellisellä kierroksella, joten Inkkarit voivat hengittää hieman vapaammin. Saarinen odottaa kuitenkin tiukkaa peliä.

- Uskoisin, että sieltä tulee varsin sitoutunut joukkue, joka puolustaa hyvin. Ei ole varmaan väärin, jos sanon, että tulee vähämaalinen peli.

Saarinen on tällä kaudella nostanut kädet kohti kattoa maalin merkiksi kymmenen kertaa, ja pelkästään neljässä edellisessä ottelussa on syntynyt yhtä monta maalia. Voidaanko olettaa, että verkko heiluu myös maanantaina?

- Katsotaan, kevät on aina hyvää aikaa ja toivottavasti ketjuna pystytään jatkamaan siitä mihin ollaan viime peleissä päästy, Saarinen toppuuttelee.

TPS - Westend Indians -tulospalveluun

Salibandyliigan tilastot

Westend Indians

Infopaketti TPS - Westend Indians -otteluun:

Marli Areenan ovet ja lipunmyynti avataan tuntia ennen ottelua, eli klo 17.30. TPS:n kotiottelussa on käytössä vain Hippoksentien puoleinen pääsisäänkäynti.

Irtolippujen hinnat ennen ottelua Marli Areenan lipunmyynnistä:

Aikuiset - 12 €

Aikuiset S-Etukortilla - 10 €

Erikoisliput -  6 €

Lapset (7-16-vuotiaat) - 4 €

Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmiehet, siviilipalvelusta suorittavat sekä Tepsiläiset ry:n jäsenet pääsevät otteluihin alennetulla lippuhinnalla. Esitä pyytämättä alennukseen oikeuttava, voimassa oleva kortti ja voimassa oleva henkilöllisyystodistus (ajokortti, henkilökortti tai passi). Opiskelijakausikorttia käytettäessä on myös aina todistettava alennettuun kausikorttiin oikeuttava opiskelijakortti.

Saattaja-/avustajakorttilaiset saavat kotiotteluihin vapaalipun kaudella 2016-17. Lipun saa ottelupäivinä lipunmyynnistä korttia näyttämällä.

Ottelulipun voi lunastaa myös Tyky –Kuntoseteli+:lla ja Smartum kulttuuriseteli:lla. (Vain hallin lipunmyynnissä)

Lippuja ennakkoon: http://www.ennakkolippu.com/tpssalibandy

(viimeistään tunti ennen ottelun alkua)

17.01.2018Hiihtoloman liikuntaleiri 2018
14.01.2018Salibandymiesten katse MM2018-karsinnoissa - tässä joukkue
13.01.2018TPS:lle lentävä startti uudessa kotihallissa
13.01.2018Painiottelu Porvoossa päättyi vasta jatkoajalla - Nordlundille punainen kortti
12.01.2018Pisteitä jaossa Porvoossa
12.01.2018TPS - SPV -ottelun ennakko- ja infopaketti
11.01.2018Suomen alle 19-vuotiaiden poikien maajoukkue Ruotsi-otteluihin julkistettu - mukana kolme TPS-pelaajaa
09.01.2018 8:00TPS:lle kova vahvistus - Teemu Aaltonen palaa Salibandyliigaan
07.01.2018Kapteeni Saario johdatti naiset vierasvoittoon
06.01.2018Kevätkausi käyntiin comebackilla ja vierasottelulla

Siirry arkistoon »