Kohti Porvoota - tepsittäret testaamaan PSS:n puolustusta

Share |
02.11.2018

Viikko lähenee jälleen loppuaan ja naisilla on edessään vielä yksi ottelu ennen maajoukkuetaukoa. Huomenna lauantaina joukkue suuntaa Porvooseen ja emäntänä toimii tietenkin PSS. 

Kotijoukkue PSS on materiaaliltaan leveä ryhmä. Viime vuonna porvoolaiset ylsivät sarjassa neljänneksi, ja kaudella 2016-2017 kaulaan pujotettiin pronssiset mitalit. Joukkue on tunnettu kurinalaisesta puolustuksestaan, josta todisteena on useana vuonna ollut vähiten päästettyjä maaleja liigassa. Tämä kausi ei ole tehnyt poikkeusta: joukkue on sarjataulukossa sijalla 4, tehtyjä maaleja on 30 ja päästettyjä vähiten, 15 kappaletta. 

iinasiirila5.jpg

Porvoosta kotoisin oleva, tepsittärien oma Iina Siirilä pääsee jälleen mittelemään vanhaa seuraansa vastaan. (Kuva: Anssi Koskinen / Salibandy.fi)

PSS:n pelaajistosta löytyy koviakin nimiä. Isona menetyksenä viime kaudesta oli Mia Karjalaisen lähtö Ruotsiin ja maalin suulta Krista Niemisen muutto Sveitsiin, mutta muutoin joukkueen runko ei kärsinyt pahasti. Paluumuuttajia olivat taasen Sveitsistä takaisin tulleet Linda Törnqvist ja Fanny Holmberg. Myös vanhempi Holmberg, Ella, pelasi muutama kausi sitten Sveitsissä ja kuuluu joukkueen runkopelaajiin. Puolustuksessa kovia luita ovat Järviset Kristiina ja Jasmiina, ja hyökkäyksessä tuhojaan tekee ärhäkkä Annina Levälampi

Mutta se kotijoukkueesta. Tepsittäret matkustavat Porvooseen voitto allaan, ja kun flunssa-aalto alkaa suurimmilta osin olla selätetty, saadaan jalkeille varsin hyvälukuinen ryhmä. Kokoonpanoon palaa loukkaantumisen jälkeen Noora Vuorela. Sarjataulukossa turkulaiset ovat sijalla 6, kaksi pistettä PSS:aa perässä. Voitolla joukkue nousisi neljän parhaan joukkoon, tasapisteisiin SB Pro:n, SSRA:n ja KooVeen kanssa. 

Ottelu alkaa huomenna lauantaina 3.11. klo 17, paikkana Porvoon Salibandyhalli.

Tulospalveluun pääset tästä

18.11.2018Miehet Suomen Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon!
18.11.2018Miesten Suomen Cup jatkuu tänään Espoossa - vastassa hurja määrä liigakokemusta
17.11.2018Kolmannen erän hurmos ei kantanut loppuun saakka - Classic kaatoi miehet Kupittaalla
15.11.2018Lauantain Turku vs Tampere syyskauden huipennuksena - TPS iskee Classicin kimppuun kolmessa ottelussa
14.11.2018Happee kaatui Hirviteatterissa hurjan trillerin jälkeen
14.11.2018TPS Salibandy hakee toiminnanjohtajaa - katso tästä lisää!
13.11.2018Tepsistä kolme pelaajaa mukana seuraavassa U23-maajoukkueessa
13.11.2018Miesten kausi jatkuu keskiviikkona Hirviteatterissa
09.11.2018Heikko päätöserä koitui miesten kohtaloksi - Oilers nappasi pisteet mukaansa
07.11.2018Kupittaan perjantai-ilta tarjoaa todellista salibandyherkkua - Oilers Palloseuran vieraaksi liigan huippukamppailuun

Siirry arkistoon »