Miehet lauantaina Welhojen vieraaksi

Share |
02.11.2018

ennakkoWElhot.jpg

Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen johdattaa joukkonsa lauantaina synnyinseuduilleen.

Miesten Salibandyliiga jatkuu TPS:n osalta huomenna lauantaina Kuopiossa, kun SB Welhot isännöi turkulaisia klo 14:00 Kuopiohallissa alkavassa kamppailussa. Kumpikin joukkue pelasi viimeksi keskiviikkona, kun kuopiolaiset kaatoivat vieraskentällä Kooveen rankkareiden jälkeen 5-4, kun taas Palloseura nappasi kotonaan selkeän 10-3 voiton Porin Karhuista. Kyseessä on joukkueiden historian toinen kohtaaminen Kuopiossa. Ensimmäinen ottelu päättyi viime syksynä Welhojen selkeään kotivoittoon, joten Tepsillä on paljon kalavelkoja maksettavanaan kun ryhmä matkustaa savonmaalle revanssin hakuun.

Isäntäjoukkue SB Welhot koki kesän aikana melkoisen myllerryksen pelaajaosastolla ja nuori päävalmentaja Janne Kainulainen sai käsiinsä aikalailla erinäköisen joukkueen kuin edelliskaudella. Kuopiolaiset eivät ole jääneet kuitenkaan surkuttelemaan pelaajamenetyksiään, vaan uudet pelimiehet ovat täyttäneet ruutunsa miehekkäästi ja Welhot keikkuukin sarjataulukossa aivan pudotuspeliviivan tuntumassa.

TPS haluaa taatusti jatkaa peli-ilmeeltään samasta kuin se keskiviikkona Karhut-ottelun jälkeen jäi. Joukkue näytti nälkäiseltä ja kova pelaamisen intensiteetti pudotti lopulta hyvin taistelleet porilaiset kyydistä ottelun päätöserän alussa. Ryhmä matkustaa pelipaikkakunnalle jo tänään perjantaina ja päävalmentaja Jukka Ruotsalainen uskookin hyvän valmistautumisen olevan kaiken A ja O, jotta pistetili karttuu myös lauantain kamppailussa. "Viime vuodelta meillä on kokemus jossa ei tehty valmistautumista hyvin ja oltiin ottelussa aivan vastaantulijoita. Keskiviikkona nähtiin, että kun jokainen on valmis tekemään pikkuisen enemmän yhteisen hyvän eteen, niin meitä on aika vaikea voittaa tässä sarjassa. Nyt tarvitaan jälleen ottaa yksi askel eteenpäin, jotta hyvä vire saadaan jatkumaan myös seuraaville viikoille", Ruotsalainen kommentoi ennen perjantain iltapäivätreenejä Kupittaan Palloiluhallilla.

Lauantain ottelu alkaa Kuopiohallilla siis klo 14 ja sitä on mahdollista seurata Ruutu +-palvelusta suorana lähetyksenä tai  Liigan tulospalvelun kautta. Voit myös seurata TPS:n reissun etenemistä seuran Instagram-tilin kautta.

SB Welhot - TPS tulospalveluun

Kotijoukkue SB Welhot

18.11.2018Miehet Suomen Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon!
18.11.2018Miesten Suomen Cup jatkuu tänään Espoossa - vastassa hurja määrä liigakokemusta
17.11.2018Kolmannen erän hurmos ei kantanut loppuun saakka - Classic kaatoi miehet Kupittaalla
15.11.2018Lauantain Turku vs Tampere syyskauden huipennuksena - TPS iskee Classicin kimppuun kolmessa ottelussa
14.11.2018Happee kaatui Hirviteatterissa hurjan trillerin jälkeen
14.11.2018TPS Salibandy hakee toiminnanjohtajaa - katso tästä lisää!
13.11.2018Tepsistä kolme pelaajaa mukana seuraavassa U23-maajoukkueessa
13.11.2018Miesten kausi jatkuu keskiviikkona Hirviteatterissa
09.11.2018Heikko päätöserä koitui miesten kohtaloksi - Oilers nappasi pisteet mukaansa
07.11.2018Kupittaan perjantai-ilta tarjoaa todellista salibandyherkkua - Oilers Palloseuran vieraaksi liigan huippukamppailuun

Siirry arkistoon »