TPS palasi voittokantaan ryminällä - Karhut kaatui derbyssä 10-3 lukemin!

Share |
31.10.2018

rapoKARHUT.jpg

Mustavalkoinen oli tänään pelipäällä ja takoi 10-3 lukemat Kupittaan valotaululle.

Miesten edustusjoukkue palasi Salibandyliigassa takaisin voittokantaan, kun se kaatoi kauden ensimmäisessä länsirannikon derbyssä Porin Karhut selkein 10-3(4-0,2-3,4-1) lukemin. Loistavan avauserän pelanneet isännät karkasivat ensimmäisen 20 minuutin jälkeen jo 4-0 johtoon, mutta pirteä vierasjoukkue nousi toisessa erässä peliin mukaan ja teki keskiviikkoillasta samalla ottelun isolla oolla. Olli Laineen 6-3 maali toisen erän lopussa katkaisi porilaisten kovimman kirin ja kotiyleisön onneksi päätöserässä TPS pelasi jälleen isännän ottein ja tappoi ottelun heti kolmannen erän alussa muutamalla pikamaalilla. Tämän jälkeen päätöserä oli pelkkää pelailua eikä ottelun voittajasta ollut lopulta epäselvyyttä.

Kotijoukkueen tehot jakaantuivat tänään tasaisesti kolmelle viisikolle. Hyökkäyspäässä suurin onnistuja oli erittäin hyvin pelannut Janne Hoikkanen ja puolustuspäästä esiin voi nostaa todella ehjästi pelanneet Olli Laineen, Lauri Stenforsin sekä Tatu Kanerviston. Karhujen pirtein tänään oli nuori laitahyökkääjä Aaro Ollikainen, joka oli alati vaarallinen TPS-puolustuksen keskellä.

TPS-päävalmentaja Jukka Ruotsalainen oli varovaisen tyytyväinen ottelun päätyttyä. "Ensimmäiseen erään tultiin hyvin ja saatiin luotua tarvittava määrä maalipaikkoja matsin tappamiseen jo siinä. Karhut paransi paljon toisessa erässä ja me jäätiin aivan telineisiin ja pelattiin sen päälle vielä tosi heikosti pallon kanssa. Oltiin joukkueen kanssa todella tyytyväisiä kun pystyttiin parantamaan noin paljon päätöserään ja pelaamaan selkeästi paremmin viimeisellä kaksikymppisellä", Ruotsalainen kommentoi.

Kauaa ei TPS ehdi voitostaan nauttia, sillä joukkueen ottelut jatkuvat jo heti lauantaina, kun se matkustaa Kuopioon SB Welhojen vieraaksi. Ottelusta lisää perjantain aikana.

TPS - Karhut tilastot

Anssi Koskisen ottelukuvat

Salibandyliigan tilastot

Ottelun maalikooste & lehdistötilaisuus

Vierasjoukkue Karhut

18.11.2018Miehet Suomen Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon!
18.11.2018Miesten Suomen Cup jatkuu tänään Espoossa - vastassa hurja määrä liigakokemusta
17.11.2018Kolmannen erän hurmos ei kantanut loppuun saakka - Classic kaatoi miehet Kupittaalla
15.11.2018Lauantain Turku vs Tampere syyskauden huipennuksena - TPS iskee Classicin kimppuun kolmessa ottelussa
14.11.2018Happee kaatui Hirviteatterissa hurjan trillerin jälkeen
14.11.2018TPS Salibandy hakee toiminnanjohtajaa - katso tästä lisää!
13.11.2018Tepsistä kolme pelaajaa mukana seuraavassa U23-maajoukkueessa
13.11.2018Miesten kausi jatkuu keskiviikkona Hirviteatterissa
09.11.2018Heikko päätöserä koitui miesten kohtaloksi - Oilers nappasi pisteet mukaansa
07.11.2018Kupittaan perjantai-ilta tarjoaa todellista salibandyherkkua - Oilers Palloseuran vieraaksi liigan huippukamppailuun

Siirry arkistoon »