Naiset huomenna Viikinkien kaatoon

Share |
03.10.2018

Naisten liiga jatkuu huomenna torstaina, paikkana Leaf Areena ja vastustajana EräViikingit Helsingistä. Pääkallon kausiennakossa vierasjoukkuetta on povattu tällä kaudella jopa sijalle 2. Kausi on kuitenkin lähtenyt käyntiin hieman yskähdellen, ja kahden voiton ja kahden tappion jälkeen joukkue on sarjataulukossa sijalla 5. TPS on pelannut vasta kaksi ottelua ja voitot sekä ÅIF:ista että NST:stä ovat siivittäneet joukkueen tällä hetkellä sijalle 3. 

EräViikinkien nippu on kova. Helsinkiläisten riveissä on tukku niin naisten- kuin nuortenkin maajoukkuepelaajia. Joukkueen ykkössentteri Daniela Westerlund on esiintynyt vakuuttavasti jo naistenkin maajoukkueessa. Taitava Taru Nordmankin on jo noussut kolkuttelemaan aikuisten maajoukkueen portteja oltuaan pitkään tyttömaajoukkueen ykkösnimiä. Lisäksi puolustaja Trine Sällström on vaikea ohitettava ja kokenut Anna Yli-Kojola on ollut heti kauden alusta totutun tehokas: tehot 4+2 oikeuttavat liigan pistepörssin toiseen sijaan. Tolppien välissä EräViikingeillä onkin turkulaisille tuttu nimi, kun Laura Still siirtyi sinimustiin viime kauden jälkeen. Toinen mieluisa hankinta tulikin sitten kauempaa, kun Jonna Virkkunen saapui Helsinkiin Oulusta. 

sofialeino3.jpg

Sofia Leinolla on lapa ollut syönnillään, kuinka käy huomenna?

Tepsittäret saivat viime viikonloppuna Lappeenrannassa maalitiliään kunnolla auki, kun NST:n verkkoon upposi jopa 8 osumaa. Neljä maalia iskenyt Sofia Leino on valmiina jatkamaan samaa tahtia: ”Pienellä ryhmällä lähdetään taas pelaamaan. Pirun kova peli tulossa, paikoista vaan sisään ja omat vahvuudet käyttöön.”

Leino uumoilee tasaista ja kovatempoista ottelua: ”Huomenna ei voi notkahtaa, armopaloja ei varmasti ole jaossa. Nopeaa peliä on odotettavissa ja paljon kääntöjä pienessä kaukalossa. Hommia täytyy tehdä myös omaan päähän kovalla asenteella.”

Ottelu alkaa siis huomenna torstaina 4.10. Leaf Areenalla klo 18.30. Tervetuloa katsomoon!

Jos et pääse paikalle, voit seurata peliä myös Ruutu+ -palvelusta tai tulospalvelun kautta.

17.10.2018Jenna Saario ja Sofia Leino mukaan tuoreimpaan naisten maajoukkueeseen
16.10.2018Miesten loukkaantumistilanteeseen päivitystä - Juvosen ja Koskisen kausi ohitse
15.10.2018Miesten päävalmentaja Jukka Ruotsalainen vieraili Auran Aaltojen lähetyksessä
12.10.2018Koovee jälleen kova kotonaan - tepsittäret taipuivat loppuhetkillä
12.10.2018Naisilla vierasreissu Tampereelle
10.10.2018Miehiltä upea nousu loppuhetkillä - Indians kaatui jatkoajalla
10.10.2018Miesten keskiviikon kokoonpano selvillä - näillä miehillä Indiansin kaatoon
08.10.2018Keskiviikon ottelussa tehdään hyvää - TPS mukana Roosa nauha-kampanjassa!
08.10.2018Miesten kotiottelut jatkuvat keskiviikkona - vastassa Westend Indians
06.10.2018Miehille tärkeät kolme pistettä Oulusta

Siirry arkistoon »