TPS ja NLG järjestävät maalivahtikurssin aikuismaalivahdeille - (ilmoittautuminen päättynyt)

Share |
17.05.2018

LuukkonenByAnssiKoskinen.jpg

TPS Salibandy ja Next Level Goaltending järjestävät tasokkaan maalivahtikurssin Turussa 11.6. - 30.7.2018 välisellä aikajaksolla.

TPS Salibandy haluaa olla edelläkävijä suomalaisessa salibandyssa ja niinpä järjestämme kesä-heinäkuussa aikana kahdeksan viikon mittaisen maalivahtikurssin aikuismaalivahdeille. Kurssin tavoitteena on kehittää länsirannikon ja samalla koko Suomen lajikehitystä edistämällä maalivahtien osaamista yli sarjatasorajojen. Oikeille raiteille päästyään maalivahti voi nähdä kehitystuloksia hyvinkin nopeasti.

Next Level Goaltendingiä edustaa entinen Salibandyliiga-maalivahti Tommi Kekkonen, joka uransa aikana pelasi mm. TPS:ssä, Classicissa ja Oilersissa. Nykyään hän toimii Esport Oilersin maalivahtivalmennuskoordinaattorina. Tommi on ollut vahvasti vaikuttamassa myös TPS:n valmennuslinjauksiin, joiden myötä seuran maalivahtipolku on Suomen eliittiä. Hän on kurssilla valmentajana kahden ensimmäisen kerran aikana, jolloin koulutuksessa on mukana myös teoriakoulutusta. Toisena valmentajana toimii Risto Mutanen, joka on toiminut viiden kauden ajan TPS:n maalivahtivalmennuksessa ja vastaa tänä päivänä seuran juniorimaalivahtien kehityksestä. Mutanen tuo kurssin rutiiniharjoitteluun laajan harjoitevalikoiman ja tottuneen ohjauksen kurssille osallistuvien käyttöön.

Koko kurssin hinta on 80€ ja se sisältää 2 teoriakoulutusta, 8 käytännön harjoitustuntia ja Tommi Kekkosen laadukkaan koulutusmateriaalin. Maksu tapahtuu sähköpostilaskutuksella kurssin jälkeen. Voit ilmoittautua mukaan kurssille alla olevan linkin kautta.

Koulutuksen sisältö jaksoittain:

Koulutuspäivä 1: - Käydään läpi mitä maalivahti tekee ja miten. Harjoitellaan hahmottamaan miten luodaan mahdollisimman suuria todennäköisyyksiä ja mahdollisimman usein. Käydään lävitse maalivahdin pelaaminen sen eristetyssä systeemissä, jolloin pääpaino on käytännön tekemisessä, tekniikassa, "kuivaharjoittelussa" yms.

Koulutuspäivä 2: - Tuodaan edelliskerralla opittu ja läpikäyty pelin kontekstiin. Käydään asioita enemmän läpi pelin kautta läpi ja koulutusosuus sisältää enemmän videota ja tutustutaan myös pelin tulkintaan.

Koulutuspäivät 3-8: - Harjoitellaan monipuolisesti maalivahtipelin perustaa, torjunnan mahdollistamista luomalla riittävä kokemus selkärankaan, jotta maalivahdin on helppo jatkaa kehityksen tiellä myös joukkueharjoituksissa.

Koulutus järjestetään Leaf Areenalla TPS-toimistolla sekä yläkerran kentillä maanantaisin 11. ja 18.6. Aloitamme toimistolla klo 17:00 ja päätämme treenit 20:00.

Lopuilla kerroilla treenit alkavat klo 18:30 ja päättyvät klo 20:00.

Kysy lisää, Risto Mutanen, risto.m.mutanen@gmail.com, 0442395670

NLGT:n löydät osoitteesta http://www.nextlevelgoaltending.fi

17.10.2018Jenna Saario ja Sofia Leino mukaan tuoreimpaan naisten maajoukkueeseen
16.10.2018Miesten loukkaantumistilanteeseen päivitystä - Juvosen ja Koskisen kausi ohitse
15.10.2018Miesten päävalmentaja Jukka Ruotsalainen vieraili Auran Aaltojen lähetyksessä
12.10.2018Koovee jälleen kova kotonaan - tepsittäret taipuivat loppuhetkillä
12.10.2018Naisilla vierasreissu Tampereelle
10.10.2018Miehiltä upea nousu loppuhetkillä - Indians kaatui jatkoajalla
10.10.2018Miesten keskiviikon kokoonpano selvillä - näillä miehillä Indiansin kaatoon
08.10.2018Keskiviikon ottelussa tehdään hyvää - TPS mukana Roosa nauha-kampanjassa!
08.10.2018Miesten kotiottelut jatkuvat keskiviikkona - vastassa Westend Indians
06.10.2018Miehille tärkeät kolme pistettä Oulusta

Siirry arkistoon »