TPS ja NLG järjestävät maalivahtikurssin aikuismaalivahdeille - (ilmoittautuminen päättynyt)

Share |
17.05.2018

LuukkonenByAnssiKoskinen.jpg

TPS Salibandy ja Next Level Goaltending järjestävät tasokkaan maalivahtikurssin Turussa 11.6. - 30.7.2018 välisellä aikajaksolla.

TPS Salibandy haluaa olla edelläkävijä suomalaisessa salibandyssa ja niinpä järjestämme kesä-heinäkuussa aikana kahdeksan viikon mittaisen maalivahtikurssin aikuismaalivahdeille. Kurssin tavoitteena on kehittää länsirannikon ja samalla koko Suomen lajikehitystä edistämällä maalivahtien osaamista yli sarjatasorajojen. Oikeille raiteille päästyään maalivahti voi nähdä kehitystuloksia hyvinkin nopeasti.

Next Level Goaltendingiä edustaa entinen Salibandyliiga-maalivahti Tommi Kekkonen, joka uransa aikana pelasi mm. TPS:ssä, Classicissa ja Oilersissa. Nykyään hän toimii Esport Oilersin maalivahtivalmennuskoordinaattorina. Tommi on ollut vahvasti vaikuttamassa myös TPS:n valmennuslinjauksiin, joiden myötä seuran maalivahtipolku on Suomen eliittiä. Hän on kurssilla valmentajana kahden ensimmäisen kerran aikana, jolloin koulutuksessa on mukana myös teoriakoulutusta. Toisena valmentajana toimii Risto Mutanen, joka on toiminut viiden kauden ajan TPS:n maalivahtivalmennuksessa ja vastaa tänä päivänä seuran juniorimaalivahtien kehityksestä. Mutanen tuo kurssin rutiiniharjoitteluun laajan harjoitevalikoiman ja tottuneen ohjauksen kurssille osallistuvien käyttöön.

Koko kurssin hinta on 80€ ja se sisältää 2 teoriakoulutusta, 8 käytännön harjoitustuntia ja Tommi Kekkosen laadukkaan koulutusmateriaalin. Maksu tapahtuu sähköpostilaskutuksella kurssin jälkeen. Voit ilmoittautua mukaan kurssille alla olevan linkin kautta.

Koulutuksen sisältö jaksoittain:

Koulutuspäivä 1: - Käydään läpi mitä maalivahti tekee ja miten. Harjoitellaan hahmottamaan miten luodaan mahdollisimman suuria todennäköisyyksiä ja mahdollisimman usein. Käydään lävitse maalivahdin pelaaminen sen eristetyssä systeemissä, jolloin pääpaino on käytännön tekemisessä, tekniikassa, "kuivaharjoittelussa" yms.

Koulutuspäivä 2: - Tuodaan edelliskerralla opittu ja läpikäyty pelin kontekstiin. Käydään asioita enemmän läpi pelin kautta läpi ja koulutusosuus sisältää enemmän videota ja tutustutaan myös pelin tulkintaan.

Koulutuspäivät 3-8: - Harjoitellaan monipuolisesti maalivahtipelin perustaa, torjunnan mahdollistamista luomalla riittävä kokemus selkärankaan, jotta maalivahdin on helppo jatkaa kehityksen tiellä myös joukkueharjoituksissa.

Koulutus järjestetään Leaf Areenalla TPS-toimistolla sekä yläkerran kentillä maanantaisin 11. ja 18.6. Aloitamme toimistolla klo 17:00 ja päätämme treenit 20:00.

Lopuilla kerroilla treenit alkavat klo 18:30 ja päättyvät klo 20:00.

Kysy lisää, Risto Mutanen, risto.m.mutanen@gmail.com, 0442395670

NLGT:n löydät osoitteesta http://www.nextlevelgoaltending.fi

16.08.2018Harjoitusotteluiden ensimmäinen voitto - Indians kaatui kotikentällä
16.08.2018TPS seuraavalla kokoonpanolla Indiansin kimppuun - TPS-Indians Kupittaalla klo 18:30 alkaen
15.08.2018Tepsiltä kolme pelaajaa seuraavalle U19-maajoukkueleirille
15.08.2018Miehillä edessä kiireinen viikko - Kupittaalla pelataan niin torstaina kuin perjantainakin
13.08.2018Miehet loppuviikosta kahteen otteeseen Kupittaalla - haastattelussa Sveitsistä Turkuun muuttanut Niklas Niiranen
11.08.2018Miehet ja Classic tasuriin Tampereella
10.08.2018Miehet lauantaina Tampereelle Classicin vieraaksi (kokoonpano lisätty)
08.08.2018Juha Kiviniemi jättää TPS Salibandy ry:n toiminnanjohtajan tehtävät
06.08.2018Kesähaastatteluiden kolmas osa ulkona - vieraana Mikko Hautaniemi
02.08.2018Miehet avasivat treenimatsit runsasmaalisella tasurilla

Siirry arkistoon »