Miesten tulevan kauden liigajoukkueen runko kasassa

Share |
25.04.2018

pyryluukkonen.jpg

Salibandyliigakausi 2017-18 päättyi viime viikonloppuna Classicin kultajuhliin ja nyt onkin aika kääntää katseet kohti tulevaa. tps:n miesten osalta kausi päättyi puolivälierävaiheeseen, jossa Jyväskylän Happee oli kolmatta vuotta putkeen turkulaisia etevämpi marssien aina finaaliin asti.

Joukkueen kapteeni Olli Laine oli pettynyt menneeseen kauteen, mutta näkee tulevan kauden valoisana.

- Tietysti oli iso pettymys hävitä hirvirytkeelle jälleen kerran, mutta ansaitusti Happee vei ottelusarjan nimiinsä. Jokapäiväisessä tekemisessä on otettava isoja askelia eteenpäin, jos mielitään tulevalla kaudella mennä mitalipeleihin. Vahva luotto on kuitenkin siihen, että muutoksen tuulet puhaltavat tulevalla kaudella.

Miehet ovat saaneet levähtää tovin ja pikkuhiljaa onkin jälleen aika kaivaa lenkkitossut esiin.

- Enää ei muistella menneitä, vaan vedetään työhanskat käteen, viritetään äijät tikkiin ja lähdetään kääntämään uusi sivu turkulaiseen salibandyyn, Laine toteaa itsevarmasti.

Joukkueen rakennus on sujunut hienosti ja viime kauden runko on muutamaa pelaajaa lukuun ottamatta säilynyt ennallaan. A-junioreista nostettiin tulevaksi kaudeksi edustusjoukkueeseen kenttäpelaajat Jasper Juuti ja Heikki Hirvisuo sekä maalivahti Olli Kuisma. Edelliskaudet maalivahti Pyry Luukkosen aisaparina toiminut Santtu Ylänen siirtyy lainalle divariin.

Lisäksi joukkueen lajivalmennuksessa tapahtuu pieniä muutoksia, kun komean pelaajauransa päättänyt Toni Läntinen liittyy mukaan miesten valmennustiimiin korvaten hyvää työtä edelliskaudet tehneen Turkka Kytöhongan.

Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen on erittäin tyytyväinen tämänhetkiseen sopimustilanteeseen.

- Pudotuspelien päättyminen niin nopeasti oli valtava pettymys, mutta se oli myös loistava paikka katsoa pitkään peiliin ja analysoida mennyt kausi perusteellisesti. Olemme lähestyneet valmennuksen kanssa uutta kautta hieman eri tulokulmasta ja uskon, että kausi 2018-19 näyttää mustavalkoisten lasien läpi katsottuna menestyksekkäältä.

- Mennyt kausi osoitti, että työtä on tehtävä vielä todella paljon laadukkaammin jotta kovat tavoitteet ovat mahdollisia. Uskon vakaasti, että nyt käsissä on ryhmä, joka on valmis tekemään kaikkensa näiden tavoitteiden saavuttamiseksi, Ruotsalainen kertoo.

Tulevan kauden joukkuetta tullaan vahvistamaan vielä useamman uuden pelaajasopimuksen myötä, joista tiedotamme lisää toukokuun aikana. Uusien pelaajien nimet saavat varmasti ainakin turkulaiselle salibandykansalle hymyn huulille.

Kannattaa pysyä kuulolla ja ottaa sosiaalisen median kanavat seurantaan. Meidät löytää Instagramista, Twitteristä ja Facebookista tunnuksella @tpssalibandy.

tps:n miesten sopimustilanne 25.04.

Maalivahdit:
Pyry Luukkonen
Olli Kuisma (A-jun)

Puolustajat:
Olli Laine
Lauri Stenfors
Janne Nurminen
Toni Salminen
Tatu Kanervisto
Eero Säylä

Hyökkääjät:
Teemu Aaltonen
Jaakko Hautamäki
Heikki Hirvisuo (A-jun)
Eero Jalo
Jasper Juuti (A-jun)
Olli Kinnunen
Joonas Koskinen
Nikolas Laaksonen
Ville Laine
Sami Saarinen
Juho Sorri
Jussi Töyrylä

16.10.2018Miesten loukkaantumistilanteeseen päivitystä - Juvosen ja Koskisen kausi ohitse
15.10.2018Miesten päävalmentaja Jukka Ruotsalainen vieraili Auran Aaltojen lähetyksessä
12.10.2018Koovee jälleen kova kotonaan - tepsittäret taipuivat loppuhetkillä
12.10.2018Naisilla vierasreissu Tampereelle
10.10.2018Miehiltä upea nousu loppuhetkillä - Indians kaatui jatkoajalla
10.10.2018Miesten keskiviikon kokoonpano selvillä - näillä miehillä Indiansin kaatoon
08.10.2018Keskiviikon ottelussa tehdään hyvää - TPS mukana Roosa nauha-kampanjassa!
08.10.2018Miesten kotiottelut jatkuvat keskiviikkona - vastassa Westend Indians
06.10.2018Miehille tärkeät kolme pistettä Oulusta
05.10.2018Miesten ottelut jatkuvat lauantaina Oulussa (kokoonpano lisätty)

Siirry arkistoon »