Miesten tulevan kauden liigajoukkueen runko kasassa

Share |
25.04.2018

pyryluukkonen.jpg

Salibandyliigakausi 2017-18 päättyi viime viikonloppuna Classicin kultajuhliin ja nyt onkin aika kääntää katseet kohti tulevaa. tps:n miesten osalta kausi päättyi puolivälierävaiheeseen, jossa Jyväskylän Happee oli kolmatta vuotta putkeen turkulaisia etevämpi marssien aina finaaliin asti.

Joukkueen kapteeni Olli Laine oli pettynyt menneeseen kauteen, mutta näkee tulevan kauden valoisana.

- Tietysti oli iso pettymys hävitä hirvirytkeelle jälleen kerran, mutta ansaitusti Happee vei ottelusarjan nimiinsä. Jokapäiväisessä tekemisessä on otettava isoja askelia eteenpäin, jos mielitään tulevalla kaudella mennä mitalipeleihin. Vahva luotto on kuitenkin siihen, että muutoksen tuulet puhaltavat tulevalla kaudella.

Miehet ovat saaneet levähtää tovin ja pikkuhiljaa onkin jälleen aika kaivaa lenkkitossut esiin.

- Enää ei muistella menneitä, vaan vedetään työhanskat käteen, viritetään äijät tikkiin ja lähdetään kääntämään uusi sivu turkulaiseen salibandyyn, Laine toteaa itsevarmasti.

Joukkueen rakennus on sujunut hienosti ja viime kauden runko on muutamaa pelaajaa lukuun ottamatta säilynyt ennallaan. A-junioreista nostettiin tulevaksi kaudeksi edustusjoukkueeseen kenttäpelaajat Jasper Juuti ja Heikki Hirvisuo sekä maalivahti Olli Kuisma. Edelliskaudet maalivahti Pyry Luukkosen aisaparina toiminut Santtu Ylänen siirtyy lainalle divariin.

Lisäksi joukkueen lajivalmennuksessa tapahtuu pieniä muutoksia, kun komean pelaajauransa päättänyt Toni Läntinen liittyy mukaan miesten valmennustiimiin korvaten hyvää työtä edelliskaudet tehneen Turkka Kytöhongan.

Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen on erittäin tyytyväinen tämänhetkiseen sopimustilanteeseen.

- Pudotuspelien päättyminen niin nopeasti oli valtava pettymys, mutta se oli myös loistava paikka katsoa pitkään peiliin ja analysoida mennyt kausi perusteellisesti. Olemme lähestyneet valmennuksen kanssa uutta kautta hieman eri tulokulmasta ja uskon, että kausi 2018-19 näyttää mustavalkoisten lasien läpi katsottuna menestyksekkäältä.

- Mennyt kausi osoitti, että työtä on tehtävä vielä todella paljon laadukkaammin jotta kovat tavoitteet ovat mahdollisia. Uskon vakaasti, että nyt käsissä on ryhmä, joka on valmis tekemään kaikkensa näiden tavoitteiden saavuttamiseksi, Ruotsalainen kertoo.

Tulevan kauden joukkuetta tullaan vahvistamaan vielä useamman uuden pelaajasopimuksen myötä, joista tiedotamme lisää toukokuun aikana. Uusien pelaajien nimet saavat varmasti ainakin turkulaiselle salibandykansalle hymyn huulille.

Kannattaa pysyä kuulolla ja ottaa sosiaalisen median kanavat seurantaan. Meidät löytää Instagramista, Twitteristä ja Facebookista tunnuksella @tpssalibandy.

tps:n miesten sopimustilanne 25.04.

Maalivahdit:
Pyry Luukkonen
Olli Kuisma (A-jun)

Puolustajat:
Olli Laine
Lauri Stenfors
Janne Nurminen
Toni Salminen
Tatu Kanervisto
Eero Säylä

Hyökkääjät:
Teemu Aaltonen
Jaakko Hautamäki
Heikki Hirvisuo (A-jun)
Eero Jalo
Jasper Juuti (A-jun)
Olli Kinnunen
Joonas Koskinen
Nikolas Laaksonen
Ville Laine
Sami Saarinen
Juho Sorri
Jussi Töyrylä

16.08.2018Harjoitusotteluiden ensimmäinen voitto - Indians kaatui kotikentällä
16.08.2018TPS seuraavalla kokoonpanolla Indiansin kimppuun - TPS-Indians Kupittaalla klo 18:30 alkaen
15.08.2018Tepsiltä kolme pelaajaa seuraavalle U19-maajoukkueleirille
15.08.2018Miehillä edessä kiireinen viikko - Kupittaalla pelataan niin torstaina kuin perjantainakin
13.08.2018Miehet loppuviikosta kahteen otteeseen Kupittaalla - haastattelussa Sveitsistä Turkuun muuttanut Niklas Niiranen
11.08.2018Miehet ja Classic tasuriin Tampereella
10.08.2018Miehet lauantaina Tampereelle Classicin vieraaksi (kokoonpano lisätty)
08.08.2018Juha Kiviniemi jättää TPS Salibandy ry:n toiminnanjohtajan tehtävät
06.08.2018Kesähaastatteluiden kolmas osa ulkona - vieraana Mikko Hautaniemi
02.08.2018Miehet avasivat treenimatsit runsasmaalisella tasurilla

Siirry arkistoon »