Kolmas erä ratkaisi voiton KooVeelle - "Tahtotila ei vain riittänyt"

Share |
27.01.2018

TPS sai päivän ottelussa vastaansa KooVeen, ja tasaiseksi uumoiltu kamppailu sitä olikin. Kaksi ensimmäistä erää mentiin rinta rinnan, kunnes kolmannessa erässä tamperelaiset ottivat kuskin paikan ja tekivät maalit, kun niitä tarvittiin. Ottelu päättyi lukemiin 2-5 (1-1, 1-2, 0-2) vierasjoukkueen hyväksi. Parhaat tehopisteet keräsivät KooVeen Roosa Salmela (2+0) ja TPS:n Milla Nordlund (1+1). Suuressa roolissa olivat myös maalivahdit Noora Vuorela sekä vierasjoukkueen Sara Aaltonen, jotka kumpikin ottivat tärkeitä torjuntoja läpi ottelun.

TPS:ltä kokoonpanoon pitkän loukkaantumisen jälkeen palasi Emmi Pahikkala. KooVeen listalla taasen oli iso aukko Oona Kaupin poissaolon takia. Kumpikin joukkue pyrki pelaamaan kolmella kentällä vierasjoukkueen kuitenkin onnistuessa tässä paremmin, kun kaikki viisikot pääsivät maalin makuun. Tepsittärien harhasyötöt löysivät liian usein tiensä vastustajan lapaan, ja nopeasti kääntänyt KooVee sai näistä paljon vaarallisia maalipaikkoja. ”Kaveri oli paremmin hereillä ja heidän parempi tahtotilansa ratkaisi tänään. Kaksinkamppailuihin tarvitaan kaikilta lisää kovuutta”, kommentoi puolustaja Tiina Hoikkala.

IMG_7503.jpg

Päävalmentaja Vilanderilla riitti mietittävää (Kuva: Esa Takalo)

”Pelinä ja pelillisesti ihan hyvää tekemistä. Yksittäisten pelaajien tahtotila ei vain ollut riittävällä tasolla. Kun kaksinkamppailut menivät järjestäen vastustajan pussiin, niin on vaikea kuvitella tällaista yhden maalin peliä, mitä se kaksi ensimmäistä erää oli, lähteä viemään. Parempaa tekemistä kuin syksyllä, mutta paljon vielä ollaan jäljessä”, jatkoi puolestaan päävalmentaja Aki Vilander.

 

Ensi viikolla tulessa ovat maajoukkueet, ja U19-tyttöjen mukaan TPS:ltä lähtevät Milja Rastas, Noora Rantanen, Salla Ranta sekä Jannike Grönroos. Liigaottelut jatkuvat seuraavan kerran 10.2. kotiottelulla NST:tä vastaan.

Kuvia ottelusta Salibandyliigan tilillä

 

16.10.2018Miesten loukkaantumistilanteeseen päivitystä - Juvosen ja Koskisen kausi ohitse
15.10.2018Miesten päävalmentaja Jukka Ruotsalainen vieraili Auran Aaltojen lähetyksessä
12.10.2018Koovee jälleen kova kotonaan - tepsittäret taipuivat loppuhetkillä
12.10.2018Naisilla vierasreissu Tampereelle
10.10.2018Miehiltä upea nousu loppuhetkillä - Indians kaatui jatkoajalla
10.10.2018Miesten keskiviikon kokoonpano selvillä - näillä miehillä Indiansin kaatoon
08.10.2018Keskiviikon ottelussa tehdään hyvää - TPS mukana Roosa nauha-kampanjassa!
08.10.2018Miesten kotiottelut jatkuvat keskiviikkona - vastassa Westend Indians
06.10.2018Miehille tärkeät kolme pistettä Oulusta
05.10.2018Miesten ottelut jatkuvat lauantaina Oulussa (kokoonpano lisätty)

Siirry arkistoon »