Kotiavaus viikon kohokohtana - EräViikingit saapuvat keskiviikkona Kupittaalle

Share |
18.09.2017

Miesten Salibandyliigakausi saatiin käyntiin menneenä viikonloppuna ja nyt tulevana keskiviikkona on sitten turkulaisen salibandykansan vuoro päästä nauttimaan liigaviihteestä, kun TPS ja EräViikingit kohtaavat huippuottelussa keskiviikkoiltana Kupittaan Urheiluhallilla klo 18:30. Kumpikin joukkue aloitti kautensa hieman mollivoittoisesti. Helsinkiläiset taipuivat kotiluolassaan Happeelle, kun taas TPS kärsi katkeran jatkoaikatappion Hämeenlinnassa Steelersin vieraana. Tämä on taatusti lisännyt kiukkua kummassakin leirissä ja keskiviikkona kentällä nähdään taatusti kaksi erittäin taisteluvalmista joukkuetta.

Vierasjoukkue EräViikingit eteni edelliskaudella aina Superfinaaliin saakka, jossa sinipaidat joutuivat taipumaan Classicille. Joukkue vaihtoi kesällä valmentajaa kun kokenut Mika Ahonen korvasi syrjään siirtyneen Jyri Korsmanin. Joukkueesta löytyy edelleen todella paljon kokeneita maajoukkuepelaajia, joista kirkkaimpana tähtenä tuikkii turkulaiselle salibandykansalle erittäin tuttu Miko Kailiala, jonka pitäminen pois maalipaikoilta on yksi mustavalkoisten tärkeimpiä tehtäviä kotivoittoa metsästäessä.

nipporapoSTEELERS2017.jpg

Jani Hyytiäisen maalitili aukesi heti sarja-avauksessa ja se lupaa hyvää keskiviikon kamppailuun.

TPS nappasi Hämeenlinnasta siis mukaansa yhden sarjapisteen uusiutuneen pistelaskusysteemin mukaisesti. Pelillisesti parasta turkulaisryhmää ei vielä sunnuntaina Hämeenlinnassa kentällä nähty, mutta kotijoukkueen valmennus on luottavainen, että peli paranee huomattavasti kotiareenalle siirryttäessä. "Eilinen ottelu on käyty lävitse ja yhteinen ajatus matsista oli, että oltiin kaikinpuolin liian varovaisia ja sitä myöten tehot jäivät piippuun. Nyt turha jännittäminen on hoidettu alta pois ja halutaan esittää kotiyleisölle se TPS, jota ollaan jo parhaimmillaan pystytty preseasonin aikana olemaan", kertoi päävalmentaja Jukka Ruotsalainen alustaen tulevaa kamppailua.

Keskiviikon ottelu pelataan siis poikkeuksellisesti Kupittaan Urheiluhallissa klo 18:30 alkaen. Voit ostaa lippusi matsiin edullisesti netistä ennakkolippu.comin kautta! Lipunmyynti pelipäivänä Kupittaan Urheiluhallilla avataan tuntia ennen kamppailun alkua.

Tapahtumainfo:

Ottelutapahtuma Facebookissa, liity mukaan!

header_logo.png

Lippujen hinnat ovelta:

  • Aikuiset 12 € (aikuiset S-Etukortilla 10 €),
  • Erikoisliput (työttömät, eläkeläiset, opiskelijat) 6 €
  • Lapset (7-16-vuotiaat) 4 €. 

Kausikortit ja irtoliput kaudella 2017-2018

Kupittaan Urheiluhallin verkkosivut

Salibandyliigan tilastot

Keskiviikon vierasjoukkue EräViikingit

Hyökkääjä Jani Hyytiäisen mietteet ennen EräViikingit-peliä voit katsoa täältä.

15.03.2018TPS Salibandy ry hakee harrastevastaavaa - hakuaika päättyy 29.03.2018
24.03.2018TPS selkä seinää vasten
23.03.2018Happeelle selkeä voitto
23.03.2018Kohti mustavalkoista pudotuspelikevättä - tepsittäret askiin huomenna
22.03.2018TPS:lle kirvelevä tappio jatkoajalla - Peter Kotilainen Happeen sankari
21.03.2018TPS:lle kelpaa Jyväskylästä vain voitto
19.03.2018TPS tasoitti otteluvoitot Happeeta vastaan
18.03.2018TPS mielii ottelusarjan tasoitusta
17.03.2018Happee vei trillerin Jyväskylässä
17.03.2018SSRA piti pisteet kotonaan - katseet kohti Play Offeja

Siirry arkistoon »