Kotiavaus viikon kohokohtana - EräViikingit saapuvat keskiviikkona Kupittaalle

Share |
18.09.2017

Miesten Salibandyliigakausi saatiin käyntiin menneenä viikonloppuna ja nyt tulevana keskiviikkona on sitten turkulaisen salibandykansan vuoro päästä nauttimaan liigaviihteestä, kun TPS ja EräViikingit kohtaavat huippuottelussa keskiviikkoiltana Kupittaan Urheiluhallilla klo 18:30. Kumpikin joukkue aloitti kautensa hieman mollivoittoisesti. Helsinkiläiset taipuivat kotiluolassaan Happeelle, kun taas TPS kärsi katkeran jatkoaikatappion Hämeenlinnassa Steelersin vieraana. Tämä on taatusti lisännyt kiukkua kummassakin leirissä ja keskiviikkona kentällä nähdään taatusti kaksi erittäin taisteluvalmista joukkuetta.

Vierasjoukkue EräViikingit eteni edelliskaudella aina Superfinaaliin saakka, jossa sinipaidat joutuivat taipumaan Classicille. Joukkue vaihtoi kesällä valmentajaa kun kokenut Mika Ahonen korvasi syrjään siirtyneen Jyri Korsmanin. Joukkueesta löytyy edelleen todella paljon kokeneita maajoukkuepelaajia, joista kirkkaimpana tähtenä tuikkii turkulaiselle salibandykansalle erittäin tuttu Miko Kailiala, jonka pitäminen pois maalipaikoilta on yksi mustavalkoisten tärkeimpiä tehtäviä kotivoittoa metsästäessä.

nipporapoSTEELERS2017.jpg

Jani Hyytiäisen maalitili aukesi heti sarja-avauksessa ja se lupaa hyvää keskiviikon kamppailuun.

TPS nappasi Hämeenlinnasta siis mukaansa yhden sarjapisteen uusiutuneen pistelaskusysteemin mukaisesti. Pelillisesti parasta turkulaisryhmää ei vielä sunnuntaina Hämeenlinnassa kentällä nähty, mutta kotijoukkueen valmennus on luottavainen, että peli paranee huomattavasti kotiareenalle siirryttäessä. "Eilinen ottelu on käyty lävitse ja yhteinen ajatus matsista oli, että oltiin kaikinpuolin liian varovaisia ja sitä myöten tehot jäivät piippuun. Nyt turha jännittäminen on hoidettu alta pois ja halutaan esittää kotiyleisölle se TPS, jota ollaan jo parhaimmillaan pystytty preseasonin aikana olemaan", kertoi päävalmentaja Jukka Ruotsalainen alustaen tulevaa kamppailua.

Keskiviikon ottelu pelataan siis poikkeuksellisesti Kupittaan Urheiluhallissa klo 18:30 alkaen. Voit ostaa lippusi matsiin edullisesti netistä ennakkolippu.comin kautta! Lipunmyynti pelipäivänä Kupittaan Urheiluhallilla avataan tuntia ennen kamppailun alkua.

Tapahtumainfo:

Ottelutapahtuma Facebookissa, liity mukaan!

header_logo.png

Lippujen hinnat ovelta:

  • Aikuiset 12 € (aikuiset S-Etukortilla 10 €),
  • Erikoisliput (työttömät, eläkeläiset, opiskelijat) 6 €
  • Lapset (7-16-vuotiaat) 4 €. 

Kausikortit ja irtoliput kaudella 2017-2018

Kupittaan Urheiluhallin verkkosivut

Salibandyliigan tilastot

Keskiviikon vierasjoukkue EräViikingit

Hyökkääjä Jani Hyytiäisen mietteet ennen EräViikingit-peliä voit katsoa täältä.

15.10.2017Naisille luu käteen - Pro jatkoon Suomen Cupissa
15.10.2017Voittoputki tylysti poikki Seinäjoella
14.10.2017Suomen Cup käyntiin naisten osalta
13.10.2017Välimäki, Kortetmäki ja Vesterinen mukaan U16-maajoukkueeseen
12.10.2017TPS:lle toinen perättäinen voitto
11.10.2017TPS:lla edessä kiireinen loppuviikko
07.10.2017TPS:n tie nousi pystyyn Champions Cupissa
06.10.2017Naiset välierään Champions Cupissa!
01.10.2017Voittotili auki OLS:n kustannuksella
30.09.2017Naisille kotivoitto ja pistetili auki

Siirry arkistoon »