”Turvavyöt kiinni ja nauttimaan”

”Turvavyöt kiinni ja nauttimaan”

TPS:n naiset kohtaa keskiviikkona lohko A:ssa toisena olevan EräViikingit. ErVi lähtee otteluun hyvässä vireessä olevaa TPS:ää vastaan kaksi perättäistä voittoa takataskussaan, kun taas kotijoukkueen voittoputki venyi viime viikolla SB-Pro:ta vastaan jo yhdeksän ottelun mittaiseksi. Huomisesta kärkikamppailusta odotetaankin tulevan hyvin intesiivinen ja vauhdikas.

Lohkossa kolmantena majaileva TPS lähtee hakemaan huomenna kymmenettä perättäistä voittoa sarjakakkosta ErVi:ä vastaan. EräViikingit ovat ehtineet pelaamaan kolme ottelua turkulaisia enemmän, mutta ero joukkueiden välillä lohkossa on vain kolme pistettä. Viime viikolla pitkästä aikaa parketille päässyt TPS onnistui kaatamaan pelaamattomuudesta huolimatta vieraissa SB-Pro:n numeroin 0-3. TPS:n päävalmentaja Aki Vilander ei usko, että huomenna enää pelaamattomuus näkyisi joukkueen otteissa.

”Edellisessä pelissä palattiin pitkältä tauolta pelille ja meille siinä pelissä oli sopivan verkkainen tempo, jottei kuormitus noussut heti tappiin. Huomenna kärkimatsi kotona, niin mikäs on sen hienompaa tässä kohtaa kautta. Vauhtia ja intensiteettiä tulee olemaan paljon, joten turvavyöt kiinni ja nauttimaan”, Vilander kertoo.