TPS kaatoi Classicin toistamiseen – ”Oltiin vahvoja”

TPS oli tyly vieras Tampereella ja kaatoi Classicin lukemin 2-10.

Mustavalkoiset aloittivat ottelun terävästi, mutta tulosta saatiin odotella hetki. Ajassa 7:30 Waltteri Vesterinen osui Olli Laineen hienosta esityöstä ja taululle 0-1. Tämän jälkeen kentällä katosivat kaikki muut värit mustaa ja valkoista lukuunottamatta Palloseuran nuijiessa avauserään peräti kuusi maalia pitäen samalla oman päädyn puhtaana.

”Juteltiin ennen peliä, että keskiviikkona alku oli meiltä vaikea, joten tänään pitää olla alusta asti tarkkana ja siinä onnistuttiin. Tiedettiin, että tämä on iso ottelu ja paikalla oli mukavasti yleisöäkin ja tähän tunnetasoon me halusimme vastata. Oltiinkin vahvoilla avauserässä ja toiseen ja kolmenteen erään lähdettiin erilaisista asetelmista. Joskus on haastavaa pelata johtoasemassa, mutta tänään onnistuttiin siinä läpi ottelun.”

-Santeri Raatarila

Toisessa erässä Classic oli pakotettu aktiivisempaan hyökkäyspeliin, mutta Seuran taktinen valmistautuminen onnistui myös toisessa erässä. Tämä näkyi myös tulostaululla, sillä Classic osui vain kertaalleen Palloseuran kolmea vastaan. Mustavalkoisten tiivis joukkuepeli jatkui myös ottelun päätöserässä. Isosta johdosta huolimatta puolustus söi palloja mustelmia kaihtamatta Oskari Fäldenin toimiessa viimeisenä muurina.

”Vaikea sanoa mitä avauserässä oikeastaan kävi. Oltiin hyviä ja valmiina heti kun pilliin vihellettiin ja onnistumiset ruokkivat toisiaan. Jatkettiin hyvällä tasolla loppuun asti ja napattiin voitto. Hyvä peli! Sunnuntaina lähdetään hakemaan viikon kolmea viimeistä pistettä ja halutaan tarjoilla kotiyleisölle samaa asennetta.”