TPS jatkoi voittoputkeaan OLS:n vieraana – ”Nousujohteinen esitys!”

TPS jatkoi komeaa voittoputkeaan OLS:n vieraana, kun oululaiset kaatuivat 4-9 -lukemilla.

Vaikka OLS onkin sarjataulukossa häntäpäässä, on se kauden aikana näyttänyt, ettei se päästä edes kärkijoukkueita helpolla. Se näkyi myös tänään, sillä oululaiset iskivät ottelun kaksi ensimmäistä maalia. Joonas Koskinen nosti kauden toisella maalillaan Palloseuran maalin päähän ja vain 16 sekuntia myöhemmin Miko Kailiala tasoitti pelin 2-2 -lukemiin. OLS ei tasoituksesta lamaantunut, vaan siirtyi alle minuuttia myöhemmin taas johtoon, mutta Jaakko Hautamäen maalilla TPS nousi vielä tasoihin ensimmäisen erän aikana.

Toisen erän alussa jatkuikin tämän viikonlopun pohjanmaan valtiaan, Miko Kaililan show. Eilen viisi maalia iskenyt kapteeni viimeisteli toisen peräkkäisen hattutemppunsa kun toista erää oli pelattu reilut kolme ja puoli minuuttia. OLS nousi toisen erän aikana ylivoimalla maalin päähän, mutta päätöserään lähdettiin 4-5 -lukemissa.

Oululaiset pääsivät hakemaan tasoitusta ylivoimalla, mutta Janne Hoikkanen iski alivoimamaalillaan mustavalkoiset kahden maalin etumatkalle. Kailiala iski illan neljännen ylivoimalla ja Mikko Hautanimen ja Ville Hirvisuon vielä osuessa tyhjään maaliin matkaavat pisteet Turkuun 4-9 voitolla.

TPS jatkaa F-liigan kärkipäässä ainoana joukkueena ilman tappioita.

”Alku oli meiltä tuloksellisesti haastava ja vastustaja rokotti meidän huolimattomuusvirheistä. Peli oli väärillä raiteilla, muitta saimme passiivisen alun jälkeen taas juonesta kiinni ja onnistuimme maalinteossa. Toisessa erässä parannettiin omaa peliä ja passiivisuus jäi, mutta harmillisesti jäähyiltiin. Kolmannessa erässä painettiin kaasu pohjaan ja läpi ottelun parantunut hyökkäyspelaaminen toi tulosta hyvällä mallilla. Voisi sanoa, että tänään meiltä nähtiin nousujohteinen esitys.”