Valikko Sulje

Tyttöryhmät 2010-2016 syntyneet

Tyttöryhmät on suunnattu niille, jotka haluavat pelailla omaksi ilokseen kerran viikossa laadukkaassa ohjauksessa ja hauskassa seurassa. Ryhmäkohtaisesti katsomme lähdemmekö pelaamaan kortteliliigaa vai sovimmeko mahdollisia harkkapelejä muita tyttöryhmiä vastaan.

Tytöt 5v-7v la 9.30-10.30 Kupittaan palloiluhalli (Kenttä3)
Tytöt 8-11v la 10.30-11.30 Kupittaan palloiluhalli (Kenttä3)

Toiminta-aika

Harrastetoiminnan kausi alkaa syksyllä elokuun viimeisellä viikolla (vk 34) ja päättyy huhti-toukokuussa juniorikerhosta riippuen (Turun alueen kouluissa viikolla 17 ja Kaarinan Kilosportilla viikolla 20).

Harrastetoimintaan on mahdollista tutustua kaksi kertaa veloituksetta.

Kokeilukertoja varten on kuitenkin ilmoittauduttava mukaan toimintaan normaaliin tapaan, sillä paikkoja on rajoitettu määrä kussakin aluejoukkueessa.

Tulevalla kaudella aluejoukkueiden kausimaksu on 160 euroa, oka sisältää laadukkaan harjoittelun, mahdolliset salivuoromaksut, Kortteliliigan osallistumismaksun ja TPS-pelipaidan.

Näiden lisäksi kausimaksu sisältää TPS Salibandy ry:n jäsenmaksun (80 €). TPS:n jäsenet pääsevät katsomaan kohta sata vuotta täyttävän Turun Palloseuran edustusjoukkueiden kotiotteluita niin salibandyn, jääkiekon kuin jalkapallonkin runkosarjan osalta mahdollisten koronarajoitteiden puitteissa. Jäsenyyteen sisältyy myös vuosittain vaihtuvia etuisuuksia kumppaniyrityksiimme.

Kausimaksun voi nyt maksaa joustavasti kahdessa osassa ja näin halutessaan osallistua toimintaan vain syys- tai kevätkaudelle. Tässä tapauksessa laskutamme vain puolet kausimaksusta + 10 euron hallintokulun.

TPS Salibandy hankkii tyttöryhmien pelaajille salibandylisenssin ja vakuutuksen. Näistä laitamme lisätietoa infokirjeen mukana, joka lähetetään kaikille harrastetoimintaan osallistuville kauden alussa.

TPS Salibandyn harrastetoiminnan sisaralennus on tulevalla kaudella -40 euroa toisesta lapsesta alkaen. Sisaralennukseen ovat oikeutettuja myös ne, joilla on sisaruksia TPS Salibandyn kilpajoukkueissa

TPS Salibandyssa kaikki harrastajat osallistuvat seuran järjestämiin tavara-arpajaisiin. Harrastetoiminnan kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että jokainen harrastaja saa myytäväkseen 5kpl 5 euron arvoisia Junnuarpoja syyskauden aikana. Junnuarpojen tuotto käytetään lyhentämättömänä juniori- ja harrastetoiminnan tukemiseen. Arpajaisiin osallistuminen ei ole vapaaehtoista. Kevätkaudella ei ole arpajaisia.

Lisätietoja ja kyselyt:

Antti Peiponen
Harrastevastaava
TPS Salibandy ry
antti.peiponen@tpssalibandy.fi
0400901336