Valikko Sulje

Talviloman Salibandykoulu

Talviloman Salibandykoulu 2022

Talviloman Salibandykoulu on tarkoitettu 2008-2016 syntyneille pojille sekä tytöille. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvitse, sillä mukaan mahtuu niin ensikertalaiset kuin kokeneemmatkin pelurit. Salibandykoulussa tutustutaan salibandyn lisäksi myös muihin lajeihin ja pidetään hauskaa yhdessä niin sisällä kuin ulkonakin.

Ryhmät muodostetaan ensisijaisesti ikäluokan mukaan, mutta myös erilaiset taitotasot huomioidaan. Kuhunkin ryhmään mahtuu n. 25 osallistujaa ja jokaiseen ryhmään kuuluu 2-3 ohjaajaa. Salibandykouluun mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Salibandykoulun ohjaajina toimivat TPS Salibandyn huippuvalmentajat, miesten ja naisten edustusjoukkueiden pelaajia sekä muita apuohjaajia. Salibandykoulun koordinaattorina toimii seuran harrastevastaava Antti Peiponen.

Ohjattu toiminta on joka päivä klo 9.00-15.00. Osa ohjaajista on paikalla klo 8.00-16.00, joten lapsen voi tuoda hallille jo 8.00 ja hakea 16.00.

Leirivarustus:

  • salibandymaila ja sisäpelikengät
  • suojalasit
  • sisäpelivarustus (shortsit + t-paita)
  • lenkkitossut + sään mukainen ulkovaatetus
  • juomapullo

Hinta 180 euroa, joka sisältää valmennuksen, vakuutuksen, leiripaidan, laadukkaan ja monipuolisen ohjelman, lounaan, välipalan päivittäin ja vapaapääsyn yhteen mahdolliseen F-Liigan Play-off otteluun.

Alennukset:

  • Sisaralennus -20e toisesta sisaruksesta alkaen

Ilmoittautuminen ei ole sitova. Leirin pitämisestä tehdään lopullinen päätös 18.2

Tiedustelut:

Antti Peiponen
Harrastevastaava
TPS Salibandy ry
antti.peiponen (at) tpssalibandy.fi
040 090 1336