Valikko Sulje

TPS Salibandyn Covid-19 ohjeistus

Päivitetty 23.11.2021

Ottelu- ja kilpatoiminta lähikontaktein on sallittua. Kasvomaskia tulee käyttää kaikissa tilanteissa, sekä sisällä, että ulkona, joissa ei pystytä pitämään tarpeeksi etäisyyttä. Tämä koskee myös rokotettuja henkilöitä.

Muistutamme edelleen, että meillä kaikilla on vastuu koronaviruksen leviämisen ehkäisemisessä. Pysytään siis kipeinä kotona eli treeneihin ja matseihin ainoastaan täysin terveinä.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto teki 15.11. päätöksen kieltää yli viidenkymmenen henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa. Määräys on voimassa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella 16.11.-16.12.2021. Toimijat voivat järjestää yli viidenkymmenen henkilön tilaisuuksia ottamalla käyttöön koronapassin.

Yllä olevaan viitaten Salibandyliiton koronavarautumisryhmä on linjannut suosituksensa alueella järjestettäviin liiton ottelutapahtumiin ja turnauksiin.

Vaihtoehdot ovat seuraavat:1) Yleisömäärä max. 50 kpl -> vastuu-/kotijoukkueen järjestettävä valvonta ja laskenta sisäänkäynneille2) Kun yleisömäärä ylittää 50 henkilöä – > edellytetään koronapassia, vastuu-/kotijoukkueen järjestettävä, valvonta ja tarkistus sisäänkäynnille3) Ottelu/t pelataan ilman yleisöäLisätietoa koronapassista (STM).Alle 16-vuotiailta ei koronapassia velvoiteta.

Käytännön ohjeistukset seuroille/joukkueille

– vastuu-/kotijoukkue tiedottaa turnaukseen osallistuvia joukkueita viimeistään 3 vrk ennen turnausta millainen katsomojärjestely heidän vastuuturnauksessa on käytössä– yksittäisissä otteluissa vastuu-/kotijoukkue vastaa tiedottamisesta– sarjan joukkueiden yhteystiedot löytyvät palvelusivustolta. Länsirannikon kortteliliigan joukkueille lähetetään kaikkien joukkueiden yhteystiedot erikseen– joukkueiden yhteyshenkilöt tiedottavat asiasta oman joukkueen sisällä

Lisätietoa Salibandyliitossa: Tiina Koivisto