Valikko Sulje

TPS Salibandyn Covid-19 ohjeistus

Päivitetty 23.2.2022

Ottelu- ja kilpatoiminta lähikontaktein on sallittua. Kasvomaskia tulee käyttää kaikissa tilanteissa, sekä sisällä, että ulkona, joissa ei pystytä pitämään tarpeeksi etäisyyttä. Tämä koskee myös rokotettuja henkilöitä.

Muistutamme edelleen, että meillä kaikilla on vastuu koronaviruksen leviämisen ehkäisemisessä ja toimimme terveysturvallisesti. Pysytään siis kipeinä kotona eli treeneihin ja matseihin ainoastaan täysin terveinä.

Leaf Areenalla on voimassa seuraavat katsomokapasiteetit:

Kenttä 1: 100 henkilöä
Kenttä 2: 20 henkilöä
Kenttä 3: 20 henkilöä

Mikäli joukkueet järjestävät vastuuturnauksia tai kotiotteluita, nämä kapasiteetit tulee ottaa huomioon ja niitä pitää valvoa, mikäli katsomoon päästetään katsojia.

Käytännön ohjeistukset seuroille/joukkueille

  • vastuu-/kotijoukkue tiedottaa turnaukseen osallistuvia joukkueita viimeistään 3 vrk ennen turnausta millainen katsomojärjestely heidän vastuuturnauksessa on käytössä
  • yksittäisissä otteluissa vastuu-/kotijoukkue vastaa tiedottamisesta
  • sarjan joukkueiden yhteystiedot löytyvät palvelusivustolta. Länsirannikon kortteliliigan joukkueille lähetetään kaikkien joukkueiden yhteystiedot erikseen
  • joukkueiden yhteyshenkilöt tiedottavat asiasta oman joukkueen sisällä

Lisätietoa Salibandyliitossa: Jaakko Kaistinen

Terveysturvallinen toiminta

  • Toimintaan ei osallistuta, jos on hengitystieinfektioon viittaavia oireita tai muita koronatautiin liittyviä oireita (esim. päänsärky, väsymys)
  • Yli 12-vuotiaat (vuonna 2009 syntyneet ja vanhemmat) käyttävät kasvomaskia harjoittelun ulkopuolella. Kasvomaskin käytössä huomioidaan siihen liittyvät ohjeet.
  • Toimintaan kokoontuvat vain tarvittavat henkilöt: osallistujat, valmentajat, toimihenkilöt ja välttämättömät huoltajat. Valmentajat, toimihenkilöt ja huoltajat käyttävät kasvomaskia toiminnan aikana.
  • Käsihygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kädet pestään huolellisesti ennen ja jälkeen toiminnan. Käsidesiä on saatavilla toiminnan aikana.