Uusi vuosi käyntiin huippuottelulla – TPS-OLS sunnuntaina Kupittaalla

Uusi vuosi käyntiin huippuottelulla – TPS-OLS sunnuntaina Kupittaalla

Miesten liigataival jatkuu tulevana sunnuntaina Kupittaan Palloiluhallilla, kun TPS isännöi Oulun Luistinseuraa klo 16:00 alkavassa kamppailussa. Edelliset neljä kamppailuaan voittaneet turkulaiset saavat vastaansa erittäin hyvin viime aikoina vieraskentällä pelanneen OLS:sin, joten odotettavissa onkin erittäin laadukas kamppailu kolmesta tärkeästä sarjapisteestä. Kauden ensimmäinen kohtaaminen alkusyksystä päättyi Palloseuran 6-2 vierasvoittoon, joten vierasjoukkue saapuu Turkuun taatusti nälkäisenä revanssi mielessään.

OLS on parantanut otteitaan vaikean alkukauden jälkeen ja varsinkin vieraskentällä ryhmä on esiintynyt erittäin pirteästi. Joukkue on napannut viidestä edellisestä vieraskamppailustaan kolme voittoa ja varsinkin edellisessä ottelussaan Hämeenlinnassa OLS pelasi todella laadukkaasti jättäen sitä isännöineen Steelersin vaille mahdollisuuksia. Turkulaiselle yleisölle mielenkiintoisia seurattavia ovat takaisin pelikentälle tekevä maalivahti Ville Mestari sekä maalitykki Valtteri Parviainen, joka on alati vaarallinen hyökkäysalueella pelatessaan.

TPS jahtaa edelleen tiukasti pisteen edellä olevaa SPV:tä ja siinä onnistuessaan nykyisen voittotrendin on jatkuttava myös sunnuntain kamppailussa. Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen muistuttaa, että minkäänlaiseen haaveiluun ei ole mustavalkoisilla varaa mikäli voittokannassa halutaan pysyä. ”Me halutaan tehdä nyt hyvä muutaman päivän harjoitusjakso alle, jotta saadaan pelivire sellaiselle tasolle jossa pisteistä on mahdollista pelata. OLS tulee asettamaan meille todella kovan mittarin intensiteetin osalta ja meidän pitää huolehtia siitä, että ollaan heti alkuvihellyksestä saakka valmiina”, Ruotsalainen kertoo ennen torstain harjoituksia.

Sunnuntain ottelu alkaa siis klo 16:00, tervetuloa Kupittaalle!

 

Su 6.1. klo 16:00 TPS – OLS / Sunnuntain otteluinfo:

– Voit hankkia pääsylippusi ennakkoon edullisesti www.ennakkolippu.com/tpssalibandy

– Löydät ottelutapahtuman myös Facebookista, liity mukaan!

– Lipunmyynti hallilla käynnistyy klo 15:00.

– Hallin anniskelualue Lemminkäisenkadun puoleisessa päätykatsomossa.

– Kausikorttilaiset, ennakkolippulaiset sekä jäsenet Lemminkäisen kadun puoleisen päädyn vasemman puoleisista ovista, lipunmyynti tapahtuu oikeanpuoleisten ovien takaa.

– Lisää lippujen hinnoista sekä kausilippuvihkoista täältä!

– Kupittaan Palloiluhallin pysäköintikartta alla: