Upea kotiyleisö siivitti TPS:n toiseen voittoon – “Mahtavaa kannustusta yleisöltä!”

Yli tuhat silmäparia oli saapunut paikalle seuraamaan TPS:n pudotuspelien kotiavausta Nokian KrP:ta vastaan. Ensimmäisen ottelun niukasti lukemin 4-3 vienyt TPS livahti myös Kupittaan maanantai-illassa pienelle karkumatkalle, mutta lauantain tapaan KrP ei myynyt nahkaansa halvalla. TPS:n saatua 2 minuutin rangaistuksen puolitoista minuuttia ennen päätössummeria, maalin etumatkalla ollut turkulaisryhmä joutui erittäin kovaan paikkaan KrP:n kovaa ylivoimaa vastaan. Argentiinalaishenkinen taistelu piti nokialaiset kuitenkin ulkona pahimmilta paikoilta ja lopulta TPS nappasi toisen 4-3 (2-1, 2-1, 0-1) voiton ja siirtyi puolivälieräsarjassa 2-0 johtoon.

TPS:n Janne Kainulainen oli toisenkin kamppailun jälkeen tiiviin lyhytsanainen.

“Mahtavaa kannustusta tänään yleisöltä ja oli hieno palkita heidät voitolla. Paljon jäi vielä parannettavaa, jotta voitot jatkossa irtoaa.”

Kapteeni Kailiala oli vahvassa iskussa lyömällä tauluun 2+1 tehot ja esimerkillisen työmäärän. Kuva Anssi Koskinen

Ottelusarja jatkuu keskiviikkona Raholassa ja TPS:n toinen kotiottelu pelataan perjantaina.