TPSxGofore – posiitivisesti eteenpäin

TPSxGofore – posiitivisesti eteenpäin

Positive Impact with Gofore on TPS Salibandyn ja Goforen yhdessä luoma uusi yhteistyökonsepti. Toiminnan ytimessä on edistää yhteisöllistä henkeä ja yksilöä tukevaa kehittymistä. Toiminnassa nojataan arvoihin, joita molemmat organisaatiot haluavat omissa yhteisöissään näkyvän ja edistää.

Positive Impact -toimintaa ohjaa TPS:n ja Goforen yhteiset arvot:

  1. Me haluamme, että TPS on jokaiselle hyvä paikka harrastaa.
  2. TPS elää koko yhteisönsä onnistumisista. Niitä saadaan aikaan panostamalla toiminnan kehittymiseen ja positiiviseen toimintaympäristöön, jolloin yksilöllä ja joukkueilla on vahva pohja tehdä työtä tavoitteidensa eteen.

Miesten ja naisten edustusjoukkueista ja kilpapuolen juniorijoukkueista on valittu seuran ja valmennuksen avulla kaksi Positive Impact with Gofore -pelaajaa, jotka omalla tekemisellään ja esimerkillään tuovat positiivisen ilmapiirin joukkueen päivittäiseen tekemiseen.

Positive Impact -pelaajaksi valituksi tuleminen on luottamustehtävä ja heidän tehtävänään on olla mukana luomassa jokaiselle yksilölle joukkueessa hyvä ja turvallinen toimintaympäristö. Tarkoituksena on luoda tekojen kautta positiivinen ilmapiiri, joka kantaa niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä joukkuetta eteenpäin.

Toivomme, että Positive Impact -pelaajat kannustavat myös muita pelaajia osallistumaan positiivisen joukkuehengen rakentamiseen ja tekoihin sen edistämiseksi. Positive Impact on koko yhteisön juttu!

Seuraavien viikkojen aikana kaikki Positive Impact -pelaajat tullaan kokoamaan yhteen ja heille avataan tehtävää ja sen toimintaa tarkemmin. Tilaisuus on myös muille kiinnostuneille avoin. Tarkoituksena on lähteä pelaajien kanssa yhdessä kehittämään Positive Impactia eteenpäin. Etenemisestä tiedotetaan seuran välityksellä lähempänä ajankohtaa.

Goforen ja TPS:n yhteinen matka on vasta alussa ja haluamme yhdessä koko yhteisön voimin luoda jotain uutta ja ainutlaatuista. Rakennetaan yhdessä TPS:sta koko Suomen paras paikka harrastaa!

Olemme erittäin iloisia, jos jaatte hyvistä hetkistänne materiaalia tunnisteilla #PositiveImpact ja #TPSxGofore.

Positive Impact -terveisin
Toni & Eero

Lisätiedot:
Toni Autio toni.autio ( at) tpssalibandy.fi
Eero Rostiala eero.rostiala ( at) gofore.com