TPS:n vierastupla alkoi selvällä voitolla – ”Tosi kiva tällä hetkellä pelata salibandyä”

TPS:n vierastupla alkoi selvällä voitolla – ”Tosi kiva tällä hetkellä pelata salibandyä”

TPS:n vierastupla alkoi tyylikkäästi, kun se haki Oulusta tylyn 1-7 (0-4, 1-1, 0-2) voiton. Joukkue karkasi tavoittamattomaan johtoon tehokkaassa avauserässä eikä päästänyt tämän jälkeen OLS:ia kolmea maalia lähemmäksi. 

TPS ei ottelussa kyennyt aivan parhaimpaansa, mutta oli tylyn tehokas erityisesti avauserässä. Maalinteon avauserässä aloitti tuplapaita Eero Jalo, jonka jälkeen kaksi muutakin kenttää onnistuivat hyökkäyssuuntaan. Aaro Ollikainen osui kertaalleen ja ottelun positiivisimmasta suorituksesta TPS:n puolesta palkittu Olli Kinnunen kahdesti. Vaikka OLS kavensi vielä kakkoserässä, TPS hallitsi kamppailua ilman suurempia vaikeuksia. Pieneksi lisäbonukseksi voidaan laskea joukkueen ensimmäinen ylivoimamaali tällä kaudella päätöserän alussa. Maalista vastasi Sami Saarinen.

Kauden kolmella tappiolla aloittanut TPS on korjannut kurssiaan. Viimeisten kolmen pelin saldo on 27 tehtyä maalia ja viisi päästettyä. Joukkueen päävalmentaja Janne Kainulainen oli erittäin tyytyväinen TPS:n ilmeeseen.

”Loistavaa taistelua koko joukkueelta 60 minuuttia. Vahva puolustuspelaaminen antoi meille mahdollisuuden hyökätä hyvin. Hyvä jatkaa huomiselle, kun kolmeen viime peliin ollaan päästetty vain viisi maalia”

TPS siirtyi ottelun jälkeen lepäilemään ja matkaa sunnuntaina Seinäjoelle, jossa se kohtaa SPV:n. Kainulaisella on selvät lääkkeet sunnuntaiksi.

”Erilainen peli tulossa, kuten kaikki tietää. Hyvä itseluottamus viime peleistä maalintekoon, joten lyödään huomennakin palloa pussiin ja puolustetaan yhtä mallikkaasti kuin tänään, niin pisteet matkaa Aurajoen rannoille.”

Oulussa liigauransa aloittanut Olli Kinnunen oli vahvalla pelipäällä entistä joukkuettaan vastaan. Hän kiitteli joukkueen ilmapiiriä.

”Saatiin aika hyvä alku ja ensimmäinen erä oli tosi hyvä. Porukassa on rento ja hauska meininki, niin silloin se näyttää tuolta. Toisessa erässä OLS sai vähän henkeä päälle, mutta siinäkin puolustettiin vahvasti. Kolmas erä oli taas parempaa vaikka loppu meni vähän ralliksi. Sanoin tuossa myös jätkille, että tosi kiva tällä hetkellä pelata salibandyä, kun pelataan vapautuneesti!”

TPS kohtaa sunnuntaina klo 17.00 SPV:n. Ottelua voi seurata Ruutu+ -kanavalta.

Ottelun positiivisemmasta suorituksesta vastasi Olli Kinnunen (2+1