TPS:lle kelpaa Jyväskylästä vain voitto

TPS:lle kelpaa Jyväskylästä vain voitto

TPS:n ja Happeen taistelu välieräpaikasta jatkuu torstaina Jyväskylässä puolivälierien kolmannella osaottelulla.

Tähän mennessä molemmat ovat pystyneet pitämään kotietunsa, mutta turkulaisille pelkät kotivoitot eivät riitä, sillä muuten pelit loppuvat auttamattomasti kesken. ”Ryöstö” oli jo lähellä ensimmäisessä ottelussa, mutta silloin Happee nousi voittoon kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä.

Maanantaina Kupittaalla TPS kuitenkin näytti, ettei sille ole kehittynyt Happeesta minkäänlaista henkistä peikkoa. Ville Laineen ja Jaakko Hautamäen johdolla turkulaiset ottivat maukkaan 3-2 -voiton ja samalla tasoittui myös ottelusarja 1-1:een.

– Henkisesti todella tärkeä voitto. Olemme hävinneet viisi edellistä playoff-pelistä Happeeta vastaan ja niistä neljä maalilla. Voitto antaa uskomattoman paljon energiaa ja siitä on hyvä lähteä jatkamaan torstain peliin, Ville Laine sanoi maanantain ottelun jälkeen.

Laine uskoi, että torstain peliin tulee varmasti ärsytetty Happee vastaan.

– He eivät tykkää, että pelaamme tällaista puuduttavaa salibandya. Onnistuimme kuitenkin ottamaan pelistä vauhdin pois ja pitämään Happeen poissa pallosta.

Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa nähtiin 11 maalia, mutta toisessa vain viisi. Torstaina edessä voi olla jälleen maalikarkelot.

– Voi mennä taas hurlumheiksi, mutta kaikkeen pitää olla valmis. Innolla odotan seuraavaa peliä, Laine päätti.

Kotijoukkue Happee

Salibandyliigan tilastot