TPS tyrmäsi SPV:n jo avauserässä – “Alku oli kuin tämänhetkinen myrsky ulkosalla”

TPS tyrmäsi SPV:n jo avauserässä – “Alku oli kuin tämänhetkinen myrsky ulkosalla”

Peräkkäisiltä sijoilta lauantain huippukamppailuun lähteneet TPS ja SPV jatkavat peräkkäislilä sijoilla myös ottelun jälkeen, mutta kuskin paikka vaihtui. TPS jatkoi lähes kirjaimellisesti siitä mihin viime lauantain Steelers-kamppailun kolmannessa erässä (8-1) jäi, sillä summerin soidessa avauserän päätteeksi, taululla komeili tyrmäävät 7-1 lukemat. Tahti rauhoittui tämän jälkeen TPS:n kontrolloidessa ottelutapahtumia ja lopulta pisteet jäi Turkuun lukemin 9-2 (7-1, 1-1, 1-0). 

Miko Kailiala iski ottelussa uransa runkosarjatehopisteen numero 400 (ja pari päälle). Kuva Anssi Koskinen

TPS:n Janne Kainulainen oli syystäkin iloinen joukkueensa esityksestä. 

“Hieno revanssi alkukauden heikon Seinäjoen reissun jälkeen. Saatiin jälleen hienosti onnistumisia laajalla rintamalla. Ottelun alku oli kuin tämänhetkinen myrsky ulkosalla ja tämän jälkeen pelattiin kypsää voittavaa salibandyä, eikä hätää missään vaiheessa ottelua juurikaan ollut. Haluttiin antaa runkosarjan viimeisessä kotipelissä hyvin kannustaneelle yleisölle esimakua pudotuspeleistä ja kiittää loistavasta tuesta. Kotietu pysyy omissa käsissä ja ensi viikolla on näistä herkullisista asemista hyvä jatkaa!”

Pitkäaikainen TPS-valmentaja ja salibandyihminen Jani Rantanen täytti 50 vuotta ja palkittiin samalla Turun Palloseura ry:n hopeisella ansiolevykkeellä. Kuva Anssi Koskinen

TPS esiintyy Kupittaalla seuraavan kerran pudotuspeleissä.