TPS kaatoi Classicin – Palloseura takaisin kärkipaikalle

TPS kaatoi Classicin – Palloseura takaisin kärkipaikalle

TPS kaatoi Classicin jokaisessa runkosarjan kohtaamisessa.

Torstaina pelattiin vain yksi ottelu, mutta salibandyn ystävät saivat nauttia todellisesta kärkikamppailusta, kun Classic kaatui kolmatta kertaa tällä kaudella.

Mustavalkoiset saivat otteluun vahvan alun Jere Niemelän heilutellessa maaliverkkoja kolmen ja puolen minuutin pelin jälkeen. Classic nousi erän loppupuolella tasoihin, mutta Tuomas Ojalan osuessa viimeisellä minuutilla, lähdettiin tauolle 1-2 -tilanteessa.

Toisen erän alussa Classic nousi kuitenkin jälleen tasoihin. Seuraavaa maalia saatiin odotella reilu vartti, mutta lopulta kapteeni Miko Kailiala iski mustavalkoiset jälleen johtoon. Päätöserässä Janne Hoikkanen tuplasi johdon, mutta kotijoukkue kavensi vain puoli minuuttia myöhemmin. Peteris Trekse iski mustavalkoiset kahden maalin karkumatkalle, mutta pirkanmaalaisten osuessa kahteen kertaan oli peli tasan.

Kolme minuuttia ennen ottelun loppua iski Olli Laine mustavalkoiset johtoon ja minuuttia myöhemmin Kailiala osui toistamiseen. Classic pääsi hakemaan lopussa kavennusta ylivoimalla, mutta Ville Hirvisuo iski alivoimalla loppulukemat 5-8. Palloseuran maalilla Oskari Fälden torjui 14 kertaa.