TPS ja Mikko Hautaniemi jatkosopimukseen – “Game on”

TPS ja Mikko Hautaniemi jatkosopimukseen – “Game on”

TPS on solminut yhden vuoden jatkosopimuksen Mikko Hautaniemen kanssa. Menneellä kaudella runkosarjassa tehot 22+21=43 iskenyt “Hauta” oli erityisen kovassa iskussa pudotuspeleissä, joissa tehotilastot näyttivät 12 pelissä saldoa 11+8=19. Runkosarja ja pudotuspelit yhteenlaskettuna 201 liigaottelua TPS-paidassa esiintyneen maailmanmestari Hautaniemen jatkosopimus oli TPS:n urheilujohtaja Perttu Kytöhongan mukaan se puuttuva palanen, jonka eteen organisaatiossa on tehty kovasti töitä.

– Voidaan sanoa, että Haudan sopimuksen myötä meillä on nyt jalkeilla juuri sellainen joukkue mitä olemme tavoitelleet. Meillä on kivikova ja kokenut TPS-taustainen ydin sekä sopivasti uusia tuulia.

– Luonnollisesti tästä joukkueesta puuttui jotain oleellista ennen Haudan sopimusta. Hän on erittäin karismaattinen ja pidetty persoona joukkueen sisällä ja kentällä yhä edelleen täysin spesiaali pelaaja, joka on vielä parhaimmillaan siellä kevään ratkaisupeleissä.

Hautaniemen jatkosopimuksen solmiminen viivästyi varsin luonnollisista syistä.

– Ei tule varmaan kenellekään yllätyksenä, että takana on rankka vuosi niin urheiluseuroille kuin meidän timanttisille yhteistyökumppaneillekin. Tässä kohtaa on ollut selkeää, että tukijoita tulee löytää ennen sopimuksen tekoa. Haudan sopimuksesta erityiskiitos mahdollistamisesta menee Kuljetus H. Viherkoski Oy:lle sekä Netvisorille ja tietenkin meidän taustoille, jotka ovat painaneet hommia asian eteen – unohtamatta Hautaa, joka on ollut erittäin kärsivällinen, Kytöhonka kiittelee.

Hautaniemi itse tiivistää tuntonsa jatkosopimuksen varmistuttua lyhyesti.

– Game on.