Nokia nappasi jatkoaikavoiton Raholassa – sarja jatkuu tiistaina Kupittaalla

Nokia nappasi jatkoaikavoiton Raholassa – sarja jatkuu tiistaina Kupittaalla

Miesten edustusjoukkueen pudotuspelit jatkuivat sunnuntaina Tampereen Raholassa, jossa kotijoukkue Nokian KrP oli lopulta parempi Morics Kruminsin jatkoaikamaalin turvin 6-5(2-2.1-2.2-1,1-0) lukemin. TPS johti kamppailua vielä 50 peliminuutin kohdalla 5-3 lukemin, mutta sitkeät isännät taistelivat itsensä vielä tasoihin ja lopulta Krumins iski voittomaalin keskialueen pallonriiston jälkeen kun jatkoaikaa oli pelattu kolme ja puoli minuuttia.

TPS:n tehomiehiä sunnuntaina oli 1+1 pisteet tehnyt Olli Kinnunen sekä kaksi syöttöpistettä napannut Sami Saarinen. Nokian osalta tehokkain osasto oli uusittu ykkösviisikko, joka iski neljä osumaa Pyry Luukkosen selän taakse. Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen näki sunnuntain kamppailun seuraavalla tavalla. ”Ei oltu kahdessa ensimmäisessä erässä niin valmiita kuin tällaisen pelin voittamiseen tarvitaan. Silti johdettiin siinä kohden matsia, joten siihen pitää olla tyytyväinen. Viimeisessä erässä pelattiin taas selkeästi ehyemmin, mutta Nokia oli äärimmäisen tehokas omissa paikoissaan. Mutta jos pystytään pelillisesti jatkamaan viimeisen erän moodista, niin tiistailta on lupa odottaa hyvää tulosta”, päävalmentaja kommentoi ottelun päätyttyä.

Ottelusarja on nyt siis 1-1 lukemissa ja kolmas ottelu pelataan Kupittaan Palloiluhallilla tiistaina 12.3. klo 18:30 alkaen.

PVE 2 Nokian KrP – TPS ottelun tilastot

Pudotuspelien tilastot

Ottelun maalikooste & lehdistötilaisuus