Miesten treenipelit käyntiin tänään Espoossa

Miesten treenipelit käyntiin tänään Espoossa

Miesten edustusjoukkue aloittaa treenipelikautensa tänään Esport Areenalla, kun TPS kohtaa Oilersin klo 19 alkavassa kamppailussa. Mustavalkoiset palasivat omatoimijaksolta takaisin treenikentälle edellisviikolla ja nyt joukkueella on alla fysiikkatestien lisäksi viisi lajiharjoitusta ennen kauden avausottelua.

”Omatoimijakso meni joukkueelta erittäin positiivisissa merkeissä ja testitulokset näyttivät siltä kuin ne pitääkin tällä ryhmällä näyttää. Olemme saaneet myös kaikki uudet pelaajat jo paikkakunnalle ja vain viime kevään leikkauksistaan kuntoutuvat Jaakko Hautamäki ja Niklas Niiranen eivät ole olleet vielä aivan täydellä ohjelmalla mukana, mutta heidänkin kuntoutuminen näyttää menevät aivan suunnitelmien mukaisesti”, päävalmentaja Jukka Ruotsalainen kommentoi.

Kauden avausottelun suhteen päävalmentajalla on selkeät tavoitteet. ”Maanantaina käytiin ensimmäinen pidempi taktiikkapalaveri ja sieltä lähdetään viemään kentälle meidän peruspelaamista ja pyritään pitämään fokus hyvin selkeissä ja yksinkertaisissa asioissa. Oma mielenhallinta on avainasemassa jotta saadaan keskittyminen pysymään kunnossa ja saadaan todella laadukkaasta treenivastustajasta kaikki mahdollinen irti”, Ruotsalainen päättää.

Oilers on ehtinyt pelaamaan kesän aikana jo yhden harjoitusottelun, kun se kaatoi viikko sitten torstaina Kirkkonummen Rangersin 10-5 lukemin. Joukkue vahvistui kesän aikana merkittävästi kun muun muassa nuorten maailmanmestarit Justus Kainulainen, Heikki Iiskola sekä Antti Suomela siirtyivät espoolaisten riveihin kesän aikana.

Torstain ottelu alkaa klo 19:00 ja illan TPS-kokoonpano ilmestyy Some-kanaville iltapäivän aikana. Ottelusta myös liveseurantaa Twitter-kanavallamme.

 

TPS tänään: