Miesten liiga palaa maajoukkuetauolta – TPS torstaina Steelersin vieraaksi (kokoonpano lisätty)

Miesten liiga palaa maajoukkuetauolta – TPS torstaina Steelersin vieraaksi (kokoonpano lisätty)

Miesten Salibandyliiga palaa kahden viikon maaottelutauoltaan huomenna torstaina, kun TPS matkustaa Hämeenlinnaan Elenia Areenalle Steelersin vieraaksi klo 18:30 alkavaan kamppailuun. Mielenkiintoiseksi kamppailun tekee se, että huominen ottelu on jo hämeenlinnalaisille kauden kahdeksas, mutta vasta toinen sen omassa kotihallissaan. Edellisen kerran Steelers pelasi kotonaan 20.9. jolloin se kaatoi Nokian Krpn peräti 10-3 lukemin. Tämän jälkeen teräsmiehet ovat pelanneet viisi perättäistä vieraskamppailua, joista se on kerännyt sarakkeeseensa 3 sarjapistettä jotka tulivat 8-6 vierasvoitolla Oulun Luistinseurasta.

Kotijoukkueelle kaikki kaikessa alkukaudesta on ollut sen ykkösviisikko ja varsinkin tutkapari Ville Lastikka (14+4)-Nico Jonaeson(4+14) ovat olleet lähes pitelemättömiä ensimmäisissä seitsemässä joukkueen ottelussa. Myös maalille kesällä hankittu Santtu Pohjonen on pelannut varmasti ja tuonut samalla ryhtiä hämeenlinnalaisten puolustuspelaamiseen.

TPS lähtee torstain kamppailuun odottavaisin mielin. Neljä joukkueen runkopelaajaa oli maajoukkueiden mukana pidemmän pätkän ja se onkin muokannut hieman joukkueen harjoittelua. Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen näkee kahden viikon harjoitustauon kuitenkin lähinnä positiivisena asiana syksyn keskellä. ”Harjoittelun rytmittäminen on tietysti helpompaa, kun otteluja ei ole kalenterissa ollenkaan. Pääpaino on ollut hyökkäyspään hyökkäyspelaamisessa ja siinä, että pystyttäisiin olemaan entistä vaarallisempia omilla pallonhallintajaksoillamme. Tärkeää on päästä heti kamppailun alusta lähtien omaan rytmiin kiinni ja olla valmis kehittämään pelaamista paremmaksi vaihto vaihdolta”, päävalmentaja kertoili keskiviikkoillan harjoitusten päätteeksi.

Steelers-TPS siis huomenna Elenia Areenalla klo 18:30. Vierasjoukkueen kokoonpano kotisivuilla ja somessa iltapäivän aikana. Livetwiittaus tällä kertaa todennäköisesti kotijoukkueen harteilla. Salibandyliiton tulospalvelu palvelee tutusti täällä.