Miesten joukkue täydentyy – Eklund, Eloluoto, Koski ja Lehtinen TPS-ryhmään

Miesten joukkue täydentyy – Eklund, Eloluoto, Koski ja Lehtinen TPS-ryhmään

TPS:n F-liigajoukkue täydentyy uusilla sopimuspelaajilla. Testijaksolla mukana olleet Lauri Eloluoto, Matias Koski sekä Jami Lehtinen ovat solmineet monivuotiset sopimukset TPS:n kanssa. Lisäksi Alex Eklund siirtyy Palloseuran riveihin EräViikingeistä. Maleeq Abudu puolestaan siirtyy opiskeluiden myötä toiselle paikkakunnalle.

Maleeq Abudu juhli mestaruutta viime keväänä.

– Lauri Eloluoto (SBS Wirmo) ja Jami Lehtinen (TPS jun.) esiintyivät oikein positiivisesti alkukesän testijaksollaan ja oli helppo päätös tarjota molemmille sopimusta liigaryhmässä. Matias Kosken osalta kausi päättyi loukkaantumiseen ennen kuin ehdimme edes aloittaa harjoittelua, mutta häntäkin olemme seuranneet pitkään. Vaikka kausi menee pääosin kuntoutuessa, saamme hänet mukaan tähän meidän ryhmään ja Matiaksesta on meille tulevaisuudessa varmasti paljon iloa. Sekä Eloluodon, että Kosken osalta pitää taas kiitellä sujuvaa yhteistyötä heidän nykyisen seuransa SBS Wirmon kanssa, Perttu Kytöhonka taustoittaa.

Valmentaja Santeri Raatarila ja Lauri Eloluoto.

– Alex Eklund puolestaan liittyy mukaan EräViikinkien organisaatiosta ja tulee kamppailemaan laiturin roolista pelaavassa kokoonpanossa. Viime kaudella hän oli ErVin viidenneksi paras pistemies (12+9) ja on mielenkiintoista nähdä millaisia askeleita hänellä on mahdollisuus tässä meidän ympäristössämme ottaa, Kytöhonka päättää.