Miehet nappasivat voiton ensimmäisestä finaalista – Kailiala ratkaisi jatkoajalla

Miehet nappasivat voiton ensimmäisestä finaalista – Kailiala ratkaisi jatkoajalla

TPS nappasi voiton miesten ensimmäisestä finaalista, kun Nokian KrP kaatui jatkoajalla 3-4.

Kuten salibandyn ystävät varmasti odottivat, oli ensimmäinen finaali tiukka kamppailu.

Ottelun avausmaalia saatiin odotella avauserän puoliväliin asti, mutta lopulta kotijoukkue pääsi iskemään pallon maalin. Palloseura oli vain hetkeä aikaisemmin iskenyt pallon maalikehikkoon. Viihdyttävästä pelistä huolimatta ensimmäisessä erässä ei lisämaaleja nähty.

Toisessa erässä TPS pääsi ensimmäistä kertaa ylivoimalle, eikä Mikko Hautaniemi tälläkään kertaa erehtynyt paikastaan, vaan tasoitti pelin. Viitisen minuuttia myöhemmin Waltteri Vesterinen iski pallon taas nokialaisten maaliverkkoihin ja TPS siirtyi 1-2 -johtoon. Reilu minuutti tästä ja Ville Hirvisuo väänsi kovaa päädyssä ja iski pallon pienestä kulmasta sisään. KrP pääsi kuitenkin kaventamaan ylivoimalla vain hetkeä myöhemmin.

Päätöserässä väännettiin kovaa ja luotiin hyviä paikkoja. Peli eteni pitkään mustavalkoisten johdossa, mutta reilut viisi minuuttia ennen erän loppua kotijoukkue pääsi iskemään onnekkaasti pelin tasoihin. Aiempien ottelun kaavaa noudattaen varsinaisella peliajalla ei saatu ratkaistua joukkueiden välistä paremmuutta.

Jatkoajalla esiin nousi tuttu nimi, kun kapteeni Miko Kailiala iski pallon maaliverkkoihin ja TPS nappasi ensimmäisen kiinnityksen mestaruuteen.

 

FINAALIT JATKUVAT SUNNUNTAINA 16.4. 15:00 KUPITTAAN PALLOILUHALLISSA

VOIT OSTAA LIPPUSI TÄSTÄ