Miehille rankkaritappio Hämeenlinnasta

Miehille rankkaritappio Hämeenlinnasta

Miesten edustusjoukkue kärsi kauden toisen tappionsa torstaina Hämeenlinnassa kun sitä isännöinyt Steelers oli lopulta turkulaisia parempi 4-3 lukemin rangaistuslaukauskilpailun jälkeen.

Ottelu oli hyvin kaksijakoinen. TPS hallitsi ottelutapahtumia selvästi ensimmäisen puoliskon ajan, kun taas kotijoukkue oli ryhmistä terävämpi jälkimmäisellä jaksolla. Valitettavasti kahden viikon ottelutauko oli syönyt turkulaisten viimeistelystä parhaimman terän eikä Palloseura onnistunut yllättämään Santtu Pohjosta kuin kolmesti ottelun aikana. Tehoista vastasivat tänään ykkösviisikon Jasper Juuti(2+0) sekä Miko Kailiala (1+1) jotka olivatkin vierasjoukkueen kaksi parasta pelaajaa torstain kamppailussa.

Rankkareissa kotijoukkueelta maalinteossa onnistui vain Juuti, kun taas Steelersiltä maaliverkkoa heiluttivat Ville Laatikka sekä Jose Takala joten niinpä arvokas lisäpiste jäi tänään kotijoukkueen hoteisiin.

TPS jatkaa otteluitaan ensi viikon keskiviikkona, jolloin se isännöi Kupittaan Palloiluhallilla Karhuja klo 18:30 alkavassa kamppailussa. Ottelusta lisää viikonlopun aikana.