Miehille kaivattu avausvoitto – ”Tästä hyvä jatkaa kohti huomista!”

Miehille kaivattu avausvoitto – ”Tästä hyvä jatkaa kohti huomista!”

TPS:n miehet nappasivat tänään kaivatun avausvoiton F-liigassa, kun joukkue otti täyden pistepotin LASB:ista 9-3-voitolla vieraskaukalossa. Posiitivinen vire tulee käyttöön jo heti huomenna sunnuntaina, kun joukkue kohtaa kotikaukalossa Kupittaalla Jymyn klo 18.30.

TPS:n päävalmentaja Santeri Raatarila oli varsin tyytyväinen joukkueensa kypsään pelaamiseen.

Hieno voitto koko joukkueelta. Saatiin nyt hunajapurkki auki ja päästiin karkaamaan toisessa erässä useammalla maalilla johtoon. Siihen päälle vielä suhteellisen kypsä päätöserä johtoasemassa pelaten, jonka aikana päästiin vielä parantelemaan numeroitakin. Tästä on hyvä jatkaa kohti huomista,” Raatarila kommentoi.

LASB-ottelussa paluun kaukaloon pienen loukkaantumisen jälkeen teki TPS-puolustaja Olli Laine, joka pelasi kauden ensimmäisen liigaottelunsa. Puolustaja pääsi samantien maalin makuun ja oli muutoinkin tyytyväinen joukkueen otteisiin.

Oli todella kiva päästä pelaamaan, tätä oli jo odotettu! Tärkeintä on kuitenkin aina se kolme pistettä – se saatiin tänään. Oli hienoa, kun joukkueessa tulee onnistumisia laajalle rintamalle ja selkeästi joukkueen peli rentoutui. Odotan jo, että päästään huomenna kotiyleisön eteen,” Laine toteaa innostuneesti.

SEURAAVA KOTIOTTELU

TPS-Jymy
Su 3.10. 18.30
Kupittaan Palloiluhalli
<< Liput ennakkoon Tiketistä >>

TILASTOT

<< Ottelutilastot F-liigan sivuilta >>

OTTELUPOIMINNAT