Miehillä edessä kiireinen viikko – Kupittaalla pelataan niin torstaina kuin perjantainakin

Miehillä edessä kiireinen viikko – Kupittaalla pelataan niin torstaina kuin perjantainakin

Miesten edustusjoukkueen treenimatsit jatkuvat kahdella kotiottelulla, kun TPS isännöi ensiksi torstaina viime kauden sarjanelosta Westend Indiansia ja perjantaina mustavalkoisten vastustajaksi saapuu entisen TPS-koutsin Teemu Variksen luotsaama LASB. Kummatkin ottelut alkavat klo 18:30 ja niihin on vapaapääsy, joten nyt on oiva mahdollisuus nähdä useita uusia TPS-pelaajia vielä ennen varsinaisen liigakauden alkua.

TPS-valmennuksella on selkeä tavoite tulevan viikon osalta. ”Tosiaan torstai ja perjantai pelataan ja ollaan siihen päälle vielä viikonloppu yhdessä Taivassalossa, joten uskon että viime lauantaista alkanut tiivis putki hitsaa ryhmää entisestään yhtenäisemmäksi. Pääpaino on edelleen kierrättää paljon pelaajia ja ottaa jopa uusia nuoria mukaan kokeilemaan liigavauhtia. Ensi viikolla on tarkoitus tehdä ensimmäisestä kuukaudesta tarkempi analyysi ennenkaikkea yksilötasolla, jonka jälkeen lähdetään hakemaan askelmerkkejä alkavaa kautta varten entistä enemmän viisikkotason asioiden kautta”, Jukka Ruotsalainen kommentoi ennen tuplaotteluita.

Torstaina Kupittaalle saapuu siis viime vuonna upeasti välieriin saakka yltänyt Indians, joka asettaa Palloseuralle kovan haasteen. Muutaman runkopelaajan kesällä menettäneet espoolaiset saivat kesällä myös erittäin mielenkiintoisen vahvistuksen, kun mielinmäärin edelliset vuodet Divarissa dominoinut Kevin Nylund siirtyi Inkkaripaitaan. Onkin mielenkiintoista nähdä miten Mikko Laurikaisen suojatit esiintyvät kauden ensimmäisessä treenimatsissaan.

TPS-Indians siis torstaina 16.8. klo 18:30 Kupittaan Palloiluhallissa
 – TPS-kokoonpano ilmestyy kotisivuille ja sosiaaliseen mediaan huomenna
 – Ottelusta luvassa myös livetwiittejä TPS-Twitterin kautta
 – Kupittaalla ottelun aikana palvelee myös TPS-kahvio tuttuun tapaan

Vierasjoukkue Indians

Perjantain ottelusta on lupa odottaa erittäin vauhdikasta, kun nuorekas LASB saapuu Palloiluhallille. Joukkue menetti kesällä suurimman tähtensä Justus Kainulaisen, mutta myös sai uusia nimiä ryhmäänsä kun Kooveen ykkössentteri Perttu Koljonen siirtyi Lahteen kuten myös EräViikingeistä saapuneet Miska Mäkinen ja Patrik Laitinen.

TPS – LASB pelataan perjantaina 17.8. klo 18:30 Kupittaan Palloiluhallissa
– TPS-kokoonpano ilmestyy kotisivuille ja sosiaaliseen mediaan pelipäivänä
 – Ottelusta luvassa myös livetwiittejä TPS-Twitterin kautta
 – Kupittaalla ottelun aikana palvelee myös TPS-kahvio tuttuun tapaan

Vierasjoukkue LASB