Miehillä edessä haastava vierastupla pääkaupunkiseudulla

Miehillä edessä haastava vierastupla pääkaupunkiseudulla

Miesten liigakausi jatkuu tulevana viikonloppuna kahdella vierasottelulla, kun ensiksi perjantaina se kohtaa Westend Indiansin Otahallilla Espoossa, kun taas lauantaina turkulaiset vierailevat Vantaan Energia Areenalla, jossa vastaan asettuu EräViikingit.

Yhdeksäntenä Salibandyliigan sarjataulukossa majaileva perjantain kotijoukkue tarvitsee pisteitä kipeästi noustakseen takaisin pudotuspelipaikoille, kun taas kauden ensimmäisen keskinäisen kamppailun jatkoajalla voittanut TPS haluaa jatkaa viime aikaista hyvää virettään, joten odotettavissa on erittäin tasainen ja tunnepitoinen kamppailu kolmesta tärkeästä sarjapisteestä. Indians päätti edelliskautensa pronssiotteluun ja alkukauden tuloksia katsellen tähän saakka kerätyt 19 sarjapistettä ovat joukkueelle taatusti pettymys. Joukkue tuli mm-kisatauolta paremmassa formussa voittaen paikallisderbyssä Oilersin, mutta edelliskierroksella se kärsi maalin tappion Nokian KrP:n vieraana. Joukkueen ehdottomat johtotähdet löytyvät hyökkäysosastolta, jossa kapteeni Valtteri Kainulainen ja Aaro Astala ovat liigan valovoimaisimpia hyökkääjiä.

Lauantain vastustaja on taas mielenkiintoinen sekoitus kokemusta ja nuoruutta, kun kokeneet Jani Kukkola ja Lauri Kapanen ovat saaneet rinnalleen uusia nuoria vastuunkantajia. EräViikinkien otteet ovat ailahdelleet hieman viime aikoina, mutta potentiaalia ryhmästä löytyy todella paljon Janne Hyvösen tervehdyttyä takaisin pelikuntoon sekä Mika Moilasen päätettyä jatkaa peliuraansa syksyn mietinnän jälkeen.

TPS lähtee tuleviin kamppailuihin täynnä intoa. Joukkue on napsinut edellisistä kamppailuistaan hyviä tuloksia ja ryhmän mieliala on korkealla joka on näkynyt erittäin terävänä tekemisenä harjoituskentällä. Ryhmä kärsii tällä hetkellä pienistä loukkaantumisista, joten vaihtelua otteluiden kokoonpanoissa tullaan todennäköisesti jonkin verran näkemään. ”Kaksi erittäin laadukasta joukkuetta saadaan vastaan ja pelin täytyy parantua edellistä viikonlopusta, jotta saadaan pisteitä tältäkin viikonlopulta mukaamme. Vieraskentällä varsinkin ottelun alut ovat tärkeitä ja sitä kautta jokaisen täytyy olla valmiita kamppailemaan alusta saakka”, kertoi joukkueen päävalmentaja Jukka Ruotsalainen torstain harjoitusten päätteeksi.

 

Perjantain ottelu käynnistyy Otahallilla klo 18:30.

Indians – TPS tulospalveluun

Lauantain kamppailu alkaa Energia Areenalla klo 17:00

EräViikingit – TPS tulospalveluun

Salibandyliigan tilastoihin