Miehet lunastivat paikkansa välieriin – Indians kaatui 10-2

TPS lunasti paikkansa välierissä, kun Westend Indians kaatui neljännen kerran.

Mustavalkoiset aloittivat ottelun vahvasti ja myös tulosta tuli melko nopeasti, kun Tuomas Ojala heilutteli maaliverkkoja ajassa 3:19. Seuraavaa maalia saatiin hyvistä paikoista huolimatta odotella reilut 12 minuuttia, mutta lopulta Olli Laine pääsi tuplaamaan johdon. Pari minuuttia myöhemmin Waltteri Vesterinen sai Mikko Hautaniemeltä erinomaisen syötön takatolpalle, eikä mies paikastaan erehtynyt. Indians onnistui kaventamaan vielä avauserän lopussa, mutta tauolle lähdettiin kahden maalin johdossa.

Toisen erän alussa Jere Niemelä iski Palloseuran jälleen kolmen maalin karkumatkalle. Laine osui erän puolivälissä toistamiseen ja viitisen minuuttia myöhemmin kapteeni Miko Kailiala pääsi tuulettamaan melko omalaatuiseen tyyliin, kun taululla oli jo 6-1.

Päätöserässäkään maaleja ei tarvinnut odotella pitkään, vaan Vesterisen toisella maalilla taululla oli 7-1. Vierailijat onnistuivat kaventamaan, mutta Kailiala kuittasi alivoimalla ja viimeisteli muutamaa minuuttia myöhemmin hattutemppunsa tyhjään maaliin. Aivan ottelun loppuhetkillä Kailiala pääsi vielä iskemään tyhjiin loppulukemat 10-2. Maalilla erinomaisen ottelun pelannut Oskari Fälden nappasi 12 torjuntaa.

Tiedotamme tulevasta vastustajasta ja pelipäivistä mahdollisimman pian.