Miehet halajaa takaisin voittojen tielle – “Tiikerin silmä alkaa löytyä”

Miehet halajaa takaisin voittojen tielle – “Tiikerin silmä alkaa löytyä”

Miesten edustusjoukkueen parin viikon ottelutauko on takana ja lauantaina isketään taas peliväline keskelle kun TPS kohtaa putoamista vastaan taistelevan Steelersin Hämeenlinnasta. TPS:n kaksi viimeistä kamppailua ennen pientä taukoa meni vastustajille ja tiukassa taistelussa runkosarjan sijoituksista, paluu voittojen ja kolmen pisteen makuun on enemmän kuin tärkeää. 

TPS:n päävalmentaja Janne Kainulaisen mukaan ottelutaukoa on vietetty onnistuneesti. 

“Parin viikon tauko tuli hyvään väliin ennen kevään kovaa rypistystä. Ollaan päästy harjoittelemaan rauhassa kroppaa, mieltä ja pelillisiä juttuja. Harjoituksissa on ollut nyt todella hyvää nälkää ja tiikerin silmä alkaa löytyä vastustajien kannalta ikävään aikaan.”

Kainulaisen johtama valmennustiimi on päässyt valmistamaan joukkuetta rauhassa pienellä ottelutauolla © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

Lauantain vastustaja Steelersin kausi on ollut vaikea ja pitänyt sisällään myös valmentajavaihdoksen. TPS koki tammikuun lopulla kuitenkin käytännössä putoamista vastaan taistelevien joukkueiden vaarallisuuden, kun Welhot piti pisteet Kuopiossa.

“Steelers on parantanut pelaamistaan viime aikoina ja taistelee kynsin ja hampain sarjapaikastaan. Kuopiossa saimme opetuksen, että nämä joukkueet ovat erittäin vaarallisia tässä vaiheessa kautta, joten lauantaina pitää kotikentällä olla hereillä alusta saakka.”

TPS-Steelers la 15.2. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli

Otteluliput ennakkoon Tiketistä