Matsi-info: TPS-Tiikerit

Matsi-info: TPS-Tiikerit

Tänään on jälleen syytä juhlia, sillä Kupittaalla päästään nauttimaan viihteestä keskellä marraskuista arkea eli TPS vs. Tiikerit keskiviikkona klo 18.30 alkaen. 

Ottelulehtinen

[envira-gallery slug="tps-tiikerit-2"]

Ottelun kokoonpanot ja tulospalvelu

<< F-LIIGA: TPS-TIIKERIT >>

Otteluennakko

<< Lue otteluennakko tästä >>

Käytännönohjeet matsitapahtumaan

TPS:n ottelutapahtumissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Tarkoituksena on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja tarvittaessa helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa. 

Lipunmyynti

Lipunmyynti TPS:n miesten otteluihin tapahtuu AINOASTAAN ennakkoon Tiketin kautta eli hallilla ei ole valitettavasti enää lipunmyyntiä. Ostathan siis lipun ennakkoon Tiketistä. Huomioithan, että koronarajoitusten vuoksi lippuja on myynnissä erittäin rajallinen määrä eli hankithan lippusi ajoissa.

<< Osta ennakkolippusi tästä >>

tai Tiketin puhelinpalvelun kautta 0600-1-1616 (ma–pe 9–19, la-su 11–19, 1,78 € / min. + pvm) tai Turussa esimerkiksi 8 Raita (Yliopistonkatu 9 a, ma 12:00 – 18:00, ti – pe 11:00 – 19:00, la 11:00 – 17:00) tai Stockmann Turku (Yliopistonkatu 22, 3 krs., ma – pe 10:00-20:00, la 10:00-19:00, su 12:00-18:00).

 

Kulku ja katsomolohkot

Kupittaan Palloiluhalli on jaettu kahteen lohkoon -1B eli vaihtoaitioiden puoli ja 2B eli vaihtoaitioita vastapäätä. Kulku omaan katsomolohkoon tapahtuu pääsisäänkäynniltä – vasemmasta ovesta 2B-lohkoon, oikeasta 1B-lohkoon. Molemmissa lohkoissa on omat WC-tilat ja kioskipalvelut, liikkuminen lohkojen välillä ei ole mahdollista.

Huomioithan, että ottelussa ei vaihdeta hyökkäyssuuntaa erien välillä.

Turvallisesti matsiin!

  • Vältäthän lähikontakteja muiden kuin oman seurueesi jäsenten välillä
  • Kaikkien yli 15 vuotta täyttäneiden on käytettävä kasvomaskia ottelutapahtumissa.
  • Tulethan ottelutapahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana!
  • Tulethan ajoissa paikalle ja pyri huomioimaan katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa turvavälin (2 metriä) muihin.
  • Yskithän erilliseen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Huolehdithan muutenkin hyvästä käsihygieniasta.

Lataa Koronavilkku-sovellus puhelimeesi

Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu.

Hanki Google Play -palvelusta tai lataa App Storesta.