Karhut asettuu vastaan keskiviikkoiltana

Karhut asettuu vastaan keskiviikkoiltana

Kolmen vieraspelin jälkeen TPS:n miehet kohtaa Kupittaan palloiluhallin valoissa Karhut, kun porilais joukkue matkaa Turkuun keskiviikkoillan otteluun. Vain yhden voiton kauden ensimmäisestä seitsemästä pelistä ottanut Karhut joutuu pahaan paikkaan, koska se joutuu kohtaamaan hyvässä vireessä olevan TPS:n turkulais yleisön edessä.

Kolmella tappiolla kauden aloittanut TPS on saanut pyörät pyörimään ja napsinut nyt huonon alun jälkeen pelkkiä voittoja. Tepsin voittoputki on kasvanut jo viiteen otteluun, joista yksi oli vieraspeli viime kauden mestaria Classicia vastaan. TPS:n päävalmentaja Santeri Raatarilalla ei ole keskiviikkona muuta päämäärää kuin jatkaa joukkueensa kanssa voittokulkua.

”Ei ole mitään muuta päämäärää, kuin jatkaa voittoputkea entistä pidemmäksi. Viime viikonloppu oli meiltä tuloksellisesti onnistunut ja toiveissa olisikin jatkaa sillä samalla pelihuumorilla mikä meillä oli Steelers-pelin kahden viimeisen erän aikana”, Raatarila ilmoittaa.

”Kliseisesti voisi kiteyttää, että meidän tulee pysyä aktiivisina ja jaksaa tehdä toisteisesti meidän omia juttujamme. Jos pelaaminen menee osaltamme kovin passiiviseksi, niin Karhujen puolustus tekee hyökkäämisestämme varmasti vaikeaa. Itsestään asiat eivät tapahdu huomennakaan”, kertoo vielä Raatarila.