Kaksi tärkeää jatkosopimusta – Stay tuned!

Kaksi tärkeää jatkosopimusta – Stay tuned!

TPS kiinnitti kaksi tärkeää kulmapalasta, kun pudotuspeleissä ykköskentässä tahtia heiluttaneet Eero Jalo sekä Olli Kinnunen solmivat kaksivuotiset jatkosopimukset SM-hopearyhmän kanssa.

Menneellä kaudella lopullisen läpimurtonsa liigan eturivin pelaajiin tehnyt Eero Jalo on kulkenut koko TPS:n junioripolun läpi. Peliuransa TPS:n kortteliliigassa aloittanut Jalo itse on mahtavilla fiiliksillä syntyneestä jatkosopimuksesta:

”Totta kai hienot fiilikset. Siistiä päästä jatkamaan Suomen hienoimmassa kaupungissa, kovassa jengissä ja maailmanluokan olosuhteissa omaa ja joukkueen kehittämistä. Nyt kun intti ei ole enää esteenä, pääsen itsekin treenaamaan kunnolla koko kesän. Nyt kun valmennus on uudistunut, odotan innolla mitä sieltä on tulossa. Joku pelaaja varmasti vaihtaa maisemaa, mutta on hienoa, että nuoret saavat vastuuta”.

© Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik

Kolmannen kautensa TPS-paidassa aloittava Olli Kinnunen nousi ennen kaikkea pudotuspeleissä esille, kun Janne Hoikkasen loukkaannuttua joukkueen piti löytää uusi ykköskentän kapellimestari. Kinnunen vastasi huutoon pelaamalla vakuuttavat pudotuspelit. Myös Kinnunen odottaa tulevaa kautta malttamattomana.

”Mahtava saada jatkaa tässä porukassa tulevalla kaudella! Niin olosuhteet kuin joukkuekin maailman kärkeä, joten ei parempaa tilannetta henkilökohtaisesti voisi juuri olla. Todella odottava ja nälkäinen olo tulevaa ajatellen. Nyt on sellainen tilanne joukkueessa, että voidaan heti kauden alusta asti miettiä millä keinoilla nostetaan pokaalia keväällä. Luonnollisesti uusi valmennus ja pieni vaihtuvuus pelaajistossa tuovat nekin uutta virtaa ja näkökulmaa pelaamiseen”.

© Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik

Päävalmentaja Janne Kainulainen oli avainpelaajien jatkosopimuksista luonnollisesti hyvillään.

”Eki (Jalo) murtautui viime kaudella liigan kärkipelaajien joukkoon. Hän on todella taitava hyökkäyssuuntaan ja puolustuspeli parani kauden mittaan. Eki pystyy pelaamaan myös laadukkaasti alivoimaa. Paljon ulosmitattavaa potentiaalia. Kunhan pystyy ottamaan seuraavan stepin urheilijan elämässä, niin tulevaisuudessa maajoukkuemiehiä”.

 ”Olli puolestaan on monipuolinen keskushyökkääjä. Hän osoitti viime kaudella pystyvänsä kantamaan vastuuta kärkiketjuissa. Urheilijana Olli on tunnollinen ja tämän ansiosta hän pystyy tulevaisuudessa ottamaan entistä isomman ratkaisijan roolin joukkueessa”.

Lisää sopimusuutisia tulossa!