Jatkuuko TPS:n voittokulku Vantaalla?

Jatkuuko TPS:n voittokulku Vantaalla?

Viikonloppuna pistetilinsä avannut TPS, jonka tuplaviikonlopun saldona oli kaksi voittoa ja kuusi pistettä matkaa keskiviikkona Vantaalle. Vastaan asettuu Eräviikingit, joka on aloittanut kautensa puhtaalla pelillä. 

TPS:n lähtee otteluun nyt paljon huojentuneempana, kun joukkue sai vihdoin sarjassa ensimmäiset pisteensä. Tepsin pitkäaikaisen puolustajan Lauri Stenforsinkin olo on nyt paljon kevyempi.

“Taas on hieman helpompi hengittää, kun saatiin viikonloppuna pisteitä. Kuitenkin ainoa asia mikä pelaajia ja valmentajia kiinnostaa on, että tuleeko niitä pisteitä vai ei”,  kertoo Stenfors.

Vasta kaksi ottelua sarjassa pelannut EräViikingit, on molemmista otteluistaan napannut täydet pisteet. Keskiviikkona nähdään Vantaalla sijaitsevalla Energia Areenalla kumman joukkueen voittoputki jää vain kahden ottelun mittaiseksi.

“Hyvillä mielillä peliin, toivottavasti saadaan meidän kaikki kolme ketjua omalle tasolle. Kaveri on voittanut molemmat avauspelinsä aika selkeästi ja latonut paljon maaleja. Koitetaan puolustaa huomenna niin kuin osataan ja peli päättyy 4-7”, TPS puolustaja lopettaa vähän vitsaillen.