Finaaliuusinta tarjosi Huittisissa hienot puitteet ja laadukkaan kamppailun – pisteet jäi Classicille

TPS ja Classic kohtasivat toisensa ensimmäistä kertaa sitten viime kevään hienojen finaalien. Classic oli vienyt kamppailun Huittisiin, jossa olikin järjestetty hienot puitteet huippukamppailulle. TPS:n väkevästä alusta huolimatta Classic vei lopulta pisteet Tampereella lukemin 5-3 (0-2, 4-0, 1-1).

TPS tuli kamppailuun vahvasti ja loikin ensimmäiset vaaralliset tilanteet. TPS:n maalissa pelannut Oskari Fälden pelasi kovassa paikassa erittäin vakuuttavasti ja hänen edessään pelannut TPS onnistui avauserässä mainiosti. Erätauolle lähdettiin TPS:n 0-2 johtolukemissa. Toiseen erään Classic tuli vahvasti – sen ensimmäisen ja kolmannen maalin välissä oli vain vajaa puolitoista minuuttia ja kuskin paikalla tamperelaiset olivat tutun vahvoja. TPS kamppaili pisteistä loppuun saakka, mutta vielä ei hallitseva mestari antanut yllättää itseään.

Huittisten Tahto Areena tarjosi hyvät puitteet huippuottelulle © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

TPS:n päävalmentaja Janne Kainulainen kommentoi joukkueensa peliä.

“Positiivinen esitys ei tuonut Huttisista pisteitä. Maalivahtipeli, puolustuspeli, luodut maalipaikat ja erikoistilanteet antoivat mahdollisuuden kolmeen pisteeseen, mutta Classicin rutiini ja tehokkuus olivat tänään liikaa. Tästä on hyvät aihiot jatkaa keskiviikon kotipeliin ja Happeen kaatoon.”

TPS:n positiivisimmasta suorituksesta palkittu Tino Salminen kohtasi edelliskausien seuransa ja näytti miksi hän on kuulunut tamperelaistenkin runkopelaajiin viime vuosina.

“Alotettiin peli hyvin. Pelattiin hyvä eka erä ja oltiin selkeästi paremmin alussa pelissä kiinni. Kaveri tuli toiseen erään hyvin peliin mukaan ja rankoi rajusti muutamasta paikasta. Kokemuksella Classic pelasi lopun hyvin ja hoitivat pisteet Tampereelle.  Paljon meillä oli kääntöpaikkoja, joissa pitää olla jatkossa huomattavasti parempi. Osku pelasi maalissa tosi hyvin ja anto meille mahdollisuuden voittoon.”

TPS pelaa tulevalla viikolla kaksi kotiottelua. Keskiviikkona se saa vastaan monivuotisen kiistakumppaninsa Happeen ja lauantaina Kainulaisen vanhan seuran Welhot. Otteluihin on tarjolla mainio lipputarjous – kaksi matsia yhden hinnalla. Lue lisää täältä.