Finaalit käyntiin Kupittaan osalta tiistaina – TPS hakee ottelusarjan tasoitusta

Finaalit käyntiin Kupittaan osalta tiistaina – TPS hakee ottelusarjan tasoitusta

Miesten Salibandyliigan finaalit jatkuvat huomenna tiistaina Kupittaan Palloiluhallilla, kun TPS ja Classic kohtaavat ottelusarjan toisessa kamppailussa klo 18:30 alkaen. Ensimmäisen kohtaamisen lauantaina 8-3 voittaneet tamperelaiset johtavat ottelusarjaa siis 1-0, mutta erittäin hyvin viime aikoina kotonaan pelannut TPS lähtee tiistain otteluun täynnä intoa ja itseluottamusta. Varsinkin Kupittaan otteluiden avauserät ovat olleet isänniltä hurjia näytöksiä ja onkin todella mielenkiintoista nähdä millainen avauserä nähdään kun Suomen kaksi parasta joukkuetta astelevat kaukaloon huomisessa kamppailussa. Kaiken kaikkiaan ottelusta on lupa odottaa äärimmäisen viihdyttävää ja itsessään Kupittaan Palloiluhallin uskomaton tunnelma TPS-fanijoukon johdolla tulee olemaan jo yksi seuraamisen aihe, kun finaaliottelut jalkautuvat Salibandyliigan historiassa ensimmäistä kertaa Turkuun.

Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen uskoo että TPS on paljon lauantaita valmiimpi tulevaan kamppailuun. ”Ensimmäinen matsi on nyt pelattu alta ja siinä kentällä ei nähty vielä sitä Palloseuraa mihin me parhaimmillaan pystytään. Nyt meidän pitää löytää lisää vauhtia kentälle ja sitä kautta pelaamisen laatua ylös. Päätöksen teko ja suorittamisen puhtaus täytyy olla parempaa ja kun maalipaikkoja tulee, niin niissä pitää olla entistä tylympi. Kotiyleisön tuki on meille valtava voimavara ja uskon, että sekin antaa meille lisää virtaa huomiseen matsiin”, Ruotsalainen kertoo.

Tiistain ottelu alkaa siis klo 18:30, Palloiluhallin ovet auki tuntia ennen matsin alkua, tervetuloa katsomoon!

Tiistain otteluinfo 16.4. klo 18:30 / TPS-Classic 2.finaali

Lipunmyynti Kupittaalla alkaa tuntia ennen kamppailun alkua. Sitä ennen voit ostaa lippusi ennakkoon osoitteesta www.lippu.fi

Huomioithan, että finaaleissa hallissa on käytössä numeroidut paikat. Katsomokartta löytyy täältä!

Lippujen hinnat Finaaleissa:
Aikuiset 18,00€ (S-etukortilla 16,00€)
Erikoisryhmät 9,00€
Lapset 6-16v 6,00€

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, niin alle 7-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi, mutta pääsy ei oikeuta istumapaikkaan. Mikäli haluat varmistaa lapsellesi oman istumapaikan tai ylipäätään pääsyn mahdollisesti loppuunmyytyyn ottelutapahtumaan, niin suosittelemme ostamaan ennakkoon lastenlipun Lippupisteestä.

TPS-lisenssi ei oikeuta sisäänpääsyyn finaalisarjan otteluihin. TPS Salibandyn seuraliput tilataan joukkuekohtaisesti oman ohjeistuksen mukaisesti.

– Lipunmyynti ja sisäänkäynti halliin Lemminkäisenkadun puoleisista päätyovista.

– Anniskelualueet löytyy Lemmikäisenkadun ja Joukahaisenkadun puoleisista päädyistä.

Muistathan, että Triviumin hiekkakenttäalueen pysäköinti ei ole käytössä otteluiden aikana. Päivitetty pysäköintikartta alla:

Jaa artikkeli: