Fanimatka Supercupin otteluun TPS-PSS

Fanimatka Supercupin otteluun TPS-PSS

TPS:n naiset nappasivat viime kauden päätteeksi historiallisen ensimmäisen aikuisten Suomen mestaruuden Turkuun. Juhlat on kuitenkin sen osalta kauan sitten jo juhlittu ja keskittyminen on tiukasti tässä kaudessa. Arvo-ottelut starttaavat heti syyskuun alkupuolella, kun TPS kohtaa Supercupissa – eli Suomen mestarin ja Suomen Cupin mestarin kohtaamisessa – PSS:n. Ottelu pelataan Eerikkilän urheiluopistolla lauantaina 10.9. klo 15.00.

F-liiga tarjoaa otteluun ilmaisen fanibussin. Nyt sinulla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan ja kannustaa TPS voittoon kauden ensimmäisessä arvo-ottelussa. Bussissa on 50 paikkaa ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan 5.9. klo 12.00 saakka. Vahvistamme ilmoittautuneille 6.9. erikseen, mikäli ehdit varaamaan oman paikkasi ajoissa.Lähtö Leaf Areenan etupihalta la 10.9. klo 13.00

Lue lisää ja ilmoittaudu Lyytin kautta TÄSTÄ LINKISTÄ

Fanimatka ei sisällä lippuja otteluun. Matsiliput voit hankkia suoraan Tiketistä alla olevasta linkistä. Sama lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn sekä naisten, että miesten Supercupin otteluun.